1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SURVİVOR ORGANİZASYON MÜDÜRÜ BİR AY HAPİS YATACAK
SURVİVOR ORGANİZASYON MÜDÜRÜ BİR AY HAPİS YATACAK

SURVİVOR ORGANİZASYON MÜDÜRÜ BİR AY HAPİS YATACAK

Survivor organizasyon müdürü bir ay hapis yatacak

A+A-

Ülkeye giriş yaparken Ercan’da uyuşturucu madde ile yakalanan Çağlar Uçar, bir ay hapis cezasına çarptırıldı

Evrim KAMALI

Survivor yarışma programının ülkemizde gerçekleştirilecek final bölümlerinin hazırlanması maksadı ile ülkemize Ercan Devlet Havaalanından tasarrufundaki uyuşturucu madde ile gelen Acunn Media eski satın alma ve organizasyon müdürü Çağlar Uçar hakkındaki karar dün Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesinde açıklandı.

Başkan Ömer Güran, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay’ın o birliği ile vermiş olduğu kararı Başkan Ömer Güran okudu. Kararda sanık lehine ve aleyhine olan unsurları değerlendirdiklerini söyleyen Başkan Ömer Güran ancak sanığın işlemiş olduğu uçun çok ciddi olduğunu sürekli ağır ceza mahkemesini bu tür davaların meşgul ettiğini belirterek verilecek olan cezanın caydırıcı olması gerektiğine değindi.

Güran sanığın işlemiş olduğu  kanunsuz uyuşturucu madde ithal ve tasarruf suçlarının yasada 15 yıla kadar hapislik cezası verile bileceğinin görüldüğünü ancak sanığın tasarrufunda bulunan 2 gram 537 miligram ağırlığındaki hintkenevirini kendi kullanımı için getirdiğinin görüldüğünü bunu da aleyhinde hafifletici neden olarak değerlendirdiklerini söyledi. Başkan Güran sanığı suçlu bulup mahkum ettikleri davalarından 1 ay süre ile hapis cezası ile cezalandırmayı uygun bulduklarını açıkladı.

Halkın Sesi 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.