1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor Şampiyonu Belli Oldu!
Survivor Şampiyonu Belli Oldu!

Survivor Şampiyonu Belli Oldu!

Dün akşam nefesler tutuldu...

A+A-

Survivor 2016'da kim birinci oldu (İşte Survivor'ın şampiyonu)

Survivor 2016'nın şampiyonu kim oldu sorusu dün gece nefes kesen bir final gecesinin ardından belli oldu. Survivor'ın şampiyonu SMS sonuçlarının gelmesinin ardından Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Survivor'ın bu seneki şampiyonu Atakan oldu. Survivor'da finalde kaybeden Serkay büyük üzüntü yaşadı..

Survivor 2016 beş ay süren maratonun ardından son buldu. Survivor'da şampiyon olacak isim merakla bekleniyordu. Seyircilerden gelen SMS oyları ile Survivor 2016'nın şampiyonu, rakibinden daha fazla oy alarak Atakan oldu. Survivor'ın şampiyonu aynı zamanda 500 bin liralık ödülün de sahibi oldu.

Survivor 2016 bu sezon adından söz ettiren yarışmalardan biriydi. Survivor'da kim şampiyon oldu sorusu merakla cevap bekliyordu ve SMS oyları şampiyonu belirledi. Survivor'da Serkay ve Atakan final koltuğunda şampiyonluk için yarıştı. Tüm bunlar yaşanırken, Acun Ilıcalı yeni programının formatını da açıkladı. Survivor'ın bir daha ki sezonunda yarışacak 1 kadın ve 1 erkek yarışmacı bu yarışmayı kazanan isimlerden olacak. 

 Survivor final gecesinde yarışmacıların 4,5 ay boyunca yaşadıkları ilginç ve komik anlar da gösterildi. Özellikle yarışmada hırsıyla öne çıkan Nagihan’ın yaşadıklarını gösteren videolar herkesi gülümsetti.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.