1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor Semih'ten olay sözler! 'Beni oyuna çektiler...'
Survivor Semih'ten olay sözler! 'Beni oyuna çektiler...'

Survivor Semih'ten olay sözler! 'Beni oyuna çektiler...'

Survivor Semih'ten olay sözler! 'Beni oyuna çektiler...'

A+A-

Survivor 2016 nefes kesen mücadeleleri ile devam ediyor. Geçen hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında elemeye kalan Serkay ve Gizem Kerimoğlu olmuştu. Survivor 2016'da Bu hafta dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımında elemeye Tuğba Özay ve Semih'in isimleri yazıldı. Peki Survivor 2016'da kşm elenecek? Semih'ten olay sözler! İşte ayrıntılar...

Survivor'da adaların birleşmesi öncesinde son dokunulmazlık oyunu 24 Nisan 2016 pazar gecesi oynandı. Gönüllüler takımının müthiş dönüşüne ünlüler takımının çöküşü eklenince Survivor'daki tarihi fark ortaya çıktı.Survivor 2016'nın 17 Nisan Pazar akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlülerde, yazılan isimler doğrultusunda eleme adayı Tuğba Özay oldu. Survivor'da adaların birleşmesi öncesinde yapılacak son elemede giden ismi SMS oy sıralaması belirleyecek.
 
Ünlüler takımında bireysel dokunulmazlık sembolünü Atakan kazandı ve ada konseyinde bir isim söyledi. Atakan, 2. eleme adayı olarak Semih Öztürk'ün adını söyledi.
 
Atakan Semih’i söyledi ve Survivor’da oylama başladı. Acun Ilıcalı Serkay, Gizem Kerimoğlu, Semih Öztürk ve Serkay için SMS numaralarını hatırlattı. Semih Öztürk daha önce Gönüllüler adasında potaya girmiş ve eleme adayı olmuştu. Bu kez Ünlüler takımında güçlü olduğu söylenerek eleme adayı oldu.

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNU NEFES KESTİ!
 
25 Nisan 2016 akşamı Survivor’da ödül oyunu heyecanı yaşandı. Survivor ödül oyununda Ünlüler ve Gönüllüler büyük ödül için mücadele etti.
 
Survivor 2016 25 Nisan ödül oyununun ilk etabında Gönüllülerden İbrahim ile Ünlülerden Semih karşılaştı, İbrahim Semih’i mağlup ederek 1-0 öne geçirdi gönüllüleri. Daha sonra Ezgi ve Nagihan ve Yattara ile 3-1 öne geçti.  
 
Ödül oyunu esnasında Ünlüler 5-4 öndeydi ve Tuğba Özay Damla ile karşılaşacaktı. Parkura çıkmadan önce Nagihan ile tartışan Tuğba Özay oyunu kaybetti ve durum 5-5 oldu. Tuğba Özay Nagihan ile tartıştığı için sinirini tutamadı ve ağladı. Daha sonra Yattaray ve Serkay karşı karşıya geldi, Yattara yine atışlardaki başarısıyla Serkay’ı mağlup etti ve Ünlüler 6-5 öne geçti.
 
Damla ile Ezgi’nin karşı karşıya geldiği oyunda dikkati elden bırakmayan Damla rakibinden önce gelip atışlara avantajlı başladı. Ezgi’nin yaptığı atakta kıyasıya bir mücadele yaşandı ve son atışlar büyük heyecan yarattı. Bu kez şans Damla’dan yanaydı takımı adına sayıyı getirerek durumu 8-6’ya getirdi.
 
Semih ile Serkay’ın karşılaştığı oyunda oldukça istekli görünen Semih rakibine şans vermedi ve durumu ünlüler adına 9-6’ya getirdi. Gizem Kerimoğlu Tuğba Özay’ı mağlup ederek skoru 9-7’ye getirdi.
 
Ve Survivor 25 nisan ödül oyununu kim kazandı sorusu yanıt buldu. Survivor son ödül oyunun son etabında Yattara İbrahim’e karşı galip gelince ödül de Ünlüler takımının oldu. 25 Nisan Survivor’da ödül helikopter deneyimi, Nescafe ve sürpriz bir yemekti.
 
SURVİVOR'DA BÖYLE KONSEY GÖRÜLMEDİ!

 
Semih, Yattara’nın ismini yazarken Nagihan Yunus’un adını yazdı. Yattara kimi yazdığını göstermedi. Atakan ve Ezgi Tuğba’nın ismini söyledi. Tuğba, Ezgi’nin adını yazdı. Yunus, Semih’in ismini söyledi.
 
Yapılan oylama sonunda Tuğba elemeye kalan isim oldu. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Gönüllülerde Serkay Tütüncü ve Gizem Kerimoğlu elemeye kalmıştı.
 
Ve böylece Gizem Kerimoğlu, Serkay, Tuğba Özay elemeye kaldı. Yarın yapılacak Ünlülerin bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan bir yarışmacı daha bir isim söyleyecek.
 
SURVİVOR ADALARI NE ZAMAN BİRLEŞECEK?
 
Survivor adaları birleşme partisi 1 Mayıs'ta olacak. Salı günü Survivor adasında son eleme yapılacak ve kalan isimlerle gönüllüler ve ünlüler adaları birleşmiş olacak. Şanslı 12 kişinin belirlenmesi açısından Survivor'ın 26 Nisan elemesi çok önemli.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.