1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor Ünlüler'de Avatar Atakan Bombası!
Survivor Ünlüler'de Avatar Atakan Bombası!

Survivor Ünlüler'de Avatar Atakan Bombası!

Dengeler öyle bir değişti ki...

A+A-

Tv8 ekranlarının vazgeçilmez yarışma programı Survivor Ünlüler’de Avatar Atakan bombası gündemde. Survivor’da Dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Ünlüler’de gruplar değişiyor! Nagihan’ın Atakan’ın ricasıyla Yattara’nın ismini söylemesi Ada’da dengeleri değiştirdi!

Survivor 2016’da Dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Ünlüler’de eleme için 2 isim seçildi. Yarışmacıların çoğunluğu Yunus’un ismini söyleyerek ilk ismi söylerken ikinci isim olarak Yattara’nın söylenmesi dengeleri değiştirdi.

Nagihan’ın, Atakan’ın ricasıyla kendi adını söylediğini öğrenen Yattara, artık adada kimseye güvenmediğini söyledi. Geçtiğimiz haftalarda da “nasıl olsa elenmeyecek” diyerek Yattara’ya Nagihan’ın ismini söylemesini rica eden Atakan’ın kendi adını söylememesi Nagihan ve Yattara’nın tepkisini çekti.


Yattara’nın isminin söylenmesi Atakan’ın grubundaki bir diğer isim Mehmet’in de tepkisini çekti. Atakan’ın kendi ismini de söylemekten çekinmeyeceğini düşünen Mehmet, Atakan’a tavır alarak Nagihan ve Yattara’yla yakınlaştı.

Yattara ve Nagihan’ın Atakan’a karşı güçlerini birleştirmesi halinde Mehmet, Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül’ün de yeni gruba katılması bekleniyor.

Survivor 2016'da Yattara'ya karşı aldığı galibiyetin sevincini yaşayan Zafer, sevincini biraz abartınca masayı yerinden söktü.

ACUN: KEŞKE BİRİNCİ OLMASAYDIN

Bu abartılı sevinç karşısında Acun Ilıcalı'da "Keşke birinci olmasaydın" diyerek Zafer'e takıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.