1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor Yapımcısına 12 Yıl Hapis!
Survivor Yapımcısına 12 Yıl Hapis!

Survivor Yapımcısına 12 Yıl Hapis!

Öyle bir suç işledi ki...

A+A-

SURVIOR'IN ESKİ YAPIMCISI BRUCE BERESFORD REDMAN CEZAEVİNDE

BAŞARILI YAPIMCI 12 YILA MAHKUM OLDU

Aralarında Survivor'ın da bulunduğu izlerme rekorları kıran birçok TV programının yapımcısı Bruce Beresford- Redman, karısını öldürmekten suçlu bulundu ve 12 yıl hapse mahkum edildi. ünlü yapımcı bu kararın ardından Meksika'nın Cancun eyaletinde bulunan Benito Juarez Cezaevi'de bir hücreye konuldu.

Yapımcının ailesi ve avukatları temyize gideceklerini belirtti.

Ünlü yapımcıyı demir parmaklıklar ardına sürükleyen olay 2010 yılında meydana geldi. Beresford- Redman, Brezilya asıllı karısı Monica ve iki çocuğuyla birlikte birlikte Meksika'ya tatile gitti. Ancak genç kadın bir süre sonra ortadan kayboldu.

2dfdf.jpg

Bruce Beresford- Redman, 6 Nisan 2010'da polise giderek bir gün önce alışverişe çıkan karısının geri dönmediğini bildirdi.

Monica Beresford- Redman'ın cansız bedeni, genç kadının kaybolduğu bildirildikten iki gün sonra çiftin kaldığı otelin kanalizasyon kuyusunda bulundu.

Çift bu tatile evliliklerindeki sorunları çözebilmek amacıyla çıkmıştı. Monica Beresford Redman kocasının kendisini aldattığını fark ettiğinde çiftin mutlu yuvası da çatırdamaya başladı.

Beresford- Redman çifti de hayatlarını yeniden yoluna koyabilmek için bu tatile çıkmaya karar verdi.

Bruce Beresford- Redman, karısının cansız bedeni bulunduktan sonra kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti. Karısını kendisinin öldürmediğini ileri sürdü.

Ancak Meksika polisi yapımcının karısını kaldıkları otel odasında öldürdüğünü, gece karanlık çöktükten sonra da götürüp kanalizasyona attığını savundu.

Bruce Beresford- Redman, karısının ölümünden sonra Los Angeles'a geri döndü. Fakat Meksika ile ABD arasındaki suçluların geri verilmei anlaşması kapsamında duruşmasının yapılacağı güne kadar tekrar Cancun eyaletine çağrıldı.

Bruce Beresford-Redman hüküm giydikten sonra Cancun eyaletindeki Benito Juarez Cezaevi'nde bir hücreye konuldu.

Bruce Beresford-Redman'ın hücredeki yaşamı da CBS kanalının 48 Saat aadlı programına konu oldu. Programda yapımcının hücredeki yaşamından kesitler yer aldı. Bruce Beresford-Redman'ın hücredeki yaşamı da CBS kanalının 48 Saat aadlı programına konu oldu. Programda yapımcının hücredeki yaşamından kesitler yer aldı.

Beresford- Redman'ın kaldığı cezaevinde su belli saatlerde akıyor. Yapımcı da kesinti olmayan saatlerde biriktirdiği sularla duş alıyor.

Karısını öldürmediğini iddia eden Bruce Beresford- Redman onu her gün özlediğini belirtti. Beresford- Redman iki çocuğunun ise kendi ailesinin yanında California'da kaldığını ancak onların kendisini cezaevinde görmesini istemediğini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.