1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. SURVİVOR'A SÜPRİZ BİR İSİM DAHA
SURVİVOR'A SÜPRİZ BİR İSİM DAHA

SURVİVOR'A SÜPRİZ BİR İSİM DAHA

Acun'un aklındaki 3. isim....

A+A-

Yeni Survivor 2014'le ilgili çalışmalarını başlatan Acun Ilıcalı, Star'da yayınlanacak olan yarışma için iki isim açıklamıştı.

Acun Ilıcalı Asuman Krause ve Alex'in tercümanı olarak tanınan Samet'in Survivor'da yarışacakları iddiasını yalanlamış, Ilıcalı görüştüğü iki ismi ise söylemişti.Bu isimlerden ilki Fenerbahçe'nin güzel voleybolcusu Duygu Bal. Hem spordaki başarısı hem de güzelliği ile son dönemin en çok dikkat çeken ismi...Acun Ilıcalı'nın diğer görüştüğü isim ise geçen senenin yarışmacılardan olan Larrissa Gacemer'in eşi Burak Gecemer..

Yeni kanalında yeni yayın dönemi için hazırlıklarını sürdüren Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği yarışma için düşündüğü üçüncü isim de ortaya çıktı.Acun Ilıcalı’dan 'Survivor'a katılması için teklif aldığı söylenen Eda Taşpınar, önceki gün Kuruçeşme'de ki spor salonu girişinde görüntülendi.Survivor'a katılma konusunda henüz karar vermediğini dile getiren Taşpınar, 'Henüz görüşme aşamasındayız. Net bir karar vermedim' dedi.Daha sonra Beşiktaş Four Seasons Hotel'de düzenlenen kermese katılan Eda Taşpınar kısa bir süre önce Amerika'dan geldiğini belirterek, çok yakında merkezi Amerika'da bulunan bir marka ile iş anlaşması yapacağını söyledi.

Milliyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.