1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor'a Sürpriz Transfer!
Survivor'a Sürpriz Transfer!

Survivor'a Sürpriz Transfer!

Survivor'a Süper Lig'den sürpriz transfer!

A+A-

Survivor 2016 ünlüler takımına İbrahim Yattara'yı dahil eden Acun Ilıcalı forvete takviye yapacak mı? Ilıcalı elinde imkan olsa Süper Lig'in hangi yıldızını Dominik'e götürürdü? Hangisi Survivor'a daha yakın: Van Persie mi, Umut Bulut mu?

Ekranın 'reyting garantisi' yarışması Survivor, 2016 için de kolları sıvadı. Gönüllüler takımı henüz belli olmazken yarışacak ünlülerin isimleri bir bir açıklanmaya başladı. Yılmaz Morgül ve ve İbrahim Yattara'nın ardından Yunus Günçe’nin de ünlüler takımında yarışacağı açıklandı.

ACUN ILICALI FORVETE TAKVİYE YAPACAK MI?

Acun Ilıcalı son dönemlerde ünlüler takımını muhakkak bir ya da birkaç forvet oyuncusuyla takviye ediyor. Kariyerinde düşüş yaşayan, yeşil sahalara veda eden golcüler adanın yolunu tutuyorlar. Pascal Nouma ve Ahmet Dursun Beşiktaşlı Survivor’cular olarak akılda kalırken Ümit Karan da Galatasaraylı bir eski forvet oyuncusu olarak yarışmadaki yerini almıştı. Son olarak uzun dönem Trabzonspor forması giyen İbrahim Yattara’nın adının açıklanmasının ardından Fenerbahçe taraftarı olan Acun Ilıcalı, 4 büyüklerin arasında transfer yapmadığı sadece kendi takımı kalmış oldu. Peki Ilcalı’nın elinde bir şans olsa Dominik’e Süper Lig'in hangi yıldızını götürürdü? Ya da ligimizin teknik direktörleri hangi oyuncularını ada yolcusu yapardı?

--1898643.jpeg

KİMİ GÖNDERMEK İSTER?

Transfer döneminde adı gündeme geldiğinde taraflı tarafsız herkesin ‘hadi canım’ dediği Robin Van Persie ligde Fernandao ile aynı gol rakamını yakalasa da (5) kendinden beklenti göz önüne alındığında sarı lacivertli forvet hattının en zayıf halkası olarak göze çarpıyor. Pereira’nın, bir dönem arasının bozuk olduğu, sakatlık sonrası da yine 11’de şans vermediği yıldız, Portekizli tarafından konseyde ismi yazılması yüksek ihtimal. Elinde imkân olsa ve o ara Aziz Yıldırım başka tarafa bakıyor olsa Pereira kesin Van Persie der!

GALATASARAY’DA BANKO UMUT BULUT

Galatasaray’da tüm günahların genelde iki sorumlusu oluyor. Biri Sabri Sarıoğlu diğeri de Umut Bulut. Hamza Hamzaoğlu döneminde on birde ya da sonradan oyuna dahil olarak birçok maçta şans bulan Umut Bulut, Mustafa Denizli döneminde neredeyse formaya hasret kaldı. Burak da harikalar yaratmıyor ama sarı kırmızılıların ilk Dominik adayı ‘Umut Bulut’ olur.

BEŞİKTAŞ’TAN ACUN ILICALI’YA EKMEK ÇIKMAZ

Pascal ve Ahmet Dursun’u ikişer kez adaya yolcu eden Beşitaş’ın bu kadrosundan Dominik’e katkı vermesi zor. Hem Alman panzeri Mario Gomez hem de yedeği Cenk Tosun ada rotasından oldukça uzak bir performans çiziyor.

ETO’O TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI

Gerek ilerleyen yaşı gerekse üç büyükler dışında bir takıma transfer olmasıyla Acun Ilıcalı’yı en çok iştahlandıran transfer kuvvetle muhtemel Eto’o olmuştur. Ama Kamerunlu yıldız geldiğinden beri öyle bir performans ortaya koydu ki belki de saydığımız isimler arasında ada biletini en son hak eden kişi. 13 golle gol krallığında da zirvede olan yıldız oyuncu bir süre daha yeşili adada değil sahada göreceğe benziyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.