1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor'da başarılı isim elendi!
Survivor'da başarılı isim elendi!

Survivor'da başarılı isim elendi!

Survivor son bölümde kim elendi?

A+A-

Survivor’da dün akşam elenen isim Bora mı? Okay mı? Survivor son bölümde kim elendi?

Survivor'da bu sezon en heyecanlı ve en zorlu oyunlar oynandı. Emre ile Bora bayrak yarışında karşı karşıya geldi, birkaç saniye ile oyunu Siyah takım kazandı. Beyaz takımdan Bora ile Okay otomatik olarak eleme potasına girdi. Survivor'da finalden önce elenen son isim de belli oldu.

urvivor’da son dokunulmazlık oyunu oynandı. Birinci dokunulmazlık oyununu Siyah takım almıştı, ikinci dokunulmazlık oyununu Beyaz takım aldı. İki takım bir oyun daha oynadı. Saliselik farklarla sayılar alındı ve sayılar verildi. Peki Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte Survivor’da elenen isim…

SURVİVOR’DA ELENEN İSİM: BORA

DOKUNULMAZLIK OYUNU NEFES KESTİ

Survivor Türkiye Yunanistan takımlar dokunulmazlık için final oyununa çıktı. Final oyununun son oyununda bayrak yarışı büyük heyecana sahne oldu…

Acun: Son konseye hoşgeldiniz. Artık finaller olacak. Bu akşam bir eleme olacak. Okay ve Bora aday. İkinizden biri veda edecek.

Okay: Son anda kaybettik. İlk 2009’da başvurmuştum Survivor’a o zaman yurtdışında olduğum için gelemedim. 2013’te Emrah Akdoğan tam sana göre dedi. Sonrasında 5 yıl boyunca başvurdum. Bu yıl başvuru yapmadım bana telefon etti, hatırlattı ve ben de başvurdum sonrasında seçildim. Heyecanlıyım. Bora demişti, belki birlikte aday oluruz demişti. İnşallah giden olmam. Hayallerime bir adım kala gitmek çok üzücü olacak. Kısmet.

Bora: Güzel bir oyun oldu. İyi mücadele ettik. Bu noktada kimse veda etmek istemez. Hedeflerim var. Veda edersem üzülürüm, ağlayabilirim bile. Kaybetmeyi seven biri değilim. Her şey belli. Survivor’ı dolu dolu yaşadım.

Acun: Bugün beni en çok etkileyen Yunan yarışmacıların verdiği emekti. Artık Yunan yarışmacı elenmeyecekti. Hepsini tebrik ve takdir ediyorum. Ne olursa olsun kendin için savaşmadığında motivasyonun düşer ama onların düşmedi. Bu projenin hayali buydu. Takım olmuş Türk ve Yunan ekipler.

Bora: Yarım kalan bir hikaye. Belki yolum tekrar düşer buraya. Demek ki hatalar yaptım. Elimden geldiğince savaştım. Doğrularımdan şaşmadım. Bu noktada veda etmek çok üzücü. Bugüne kadar beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. İnşallah tekrar gelebilirim. Gönlümden geçen şampiyon Seda. Desteğim ondan yana. Ben yapamadım inşallah o ulaşır.

BORA’DAN DUYGUSAL VEDA

Survivor’dan elenen Bora veda etmeden önce son konuşmasını yaptı. Çok üzüntülü olduğunu söyleyen Bora, “Yarım kalan bir hikaye oldu benim için. Belki yeniden yolum düşer buraya. Ama demek ki bir yerlerde yanlış yaptım. Elimden geldiğince savaştım. Doğrularımdan, ilkelerimden şaşmadım. Bu noktada veda etmek çok üzücü” ifadelerini
kullandı.

FİNALE KİMLER KALDI?

Bu sonuçla Türk yarışmacılar arasında Seda, Emre ve Yusuf’un ardından finale kalan son isim Okay oldu. Yunan yarışmacılarda ise finale kalan isimler Dalaka, Dimitra, Nikos ve Afroditi olmuştu…

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.