1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor'da diskalifiye şoku!
Survivor'da diskalifiye şoku!

Survivor'da diskalifiye şoku!

Yusuf ve Hikmet...

A+A-

Survivor Türkiye Yunanistan’ın son bölümüne kavgalar damga vurdu.

2 ödül oyununun yaşandığı 54. bölümde Bora ile Atakan arasında tansiyon yükseldi. Yusuf ve Hikmet ise birbirine girdi. Acun Ilıcalı olayları Yusuf'un başlattığını, Hikmet'in tepkisinin ise normal olmadığın söyledi. Yaşananlar akıllara "Yusuf ve Hikmet Survivor'da diskalifiye mi olacak?" sorusu geldi.

Survivor 2019’da birleşme partisi sonrası ilk ödül oyunu 54. bölümde oynandı. Yarışmacılar döner ödülü için kıyasıya mücadele etti. 

Survivor Türkiye Yunanistan’ın 54. bölümündeki ilk ödül oyununu 10'a 7 siyah takım kazandı.

--4058692.jpeg

Survivor Türkiye Yunanistan elli dördüncü bölümde oynanan ödül oyununda Sude ve Ria'nın mücadelesinin ardından Bora ile Atakan arasında bir anda tansiyon yükseldi.

Atakan, Bora'nın oyundan sonra kendisine temas ettiğini iddia etti ve ortam bir anda gerildi. Atakan ve Bora’yı arkadaşları zorlukla sakinleştirdi. 

Nefes kesen günün ikinci ödül oyununu da kazanan 10'a 8 siyah takım oldu. Ancak bu yarışmaya da mücadeleden çok kavga damga vurdu. 

Survivor Türkiye Yunanistan'ın Hikmet ve Yusuf arasında gerginlik yaşandı. Yarışmayı kaybeden Yusuf'un elindeki halkayı Hikmet'in boynuna atması sonucu olanlar oldu. Yusuf Hikmet'in boğazına sarıldı. İki yarışmacıyı arkadaşları güçlükle sakinleştirdi. 

Yusuf'un olayın başlamasına sebebi olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı "Biri benim kafama çember bir atarsa tepki gösteririm. Survivor içinde olan bir sevinç. Burada net bir şekilde sen başlattın" dedi.

Hikmet'in de tepkisinin normal olmadığını belirten Ilıcalı "Hikmet de öyle bir tepki gösteremez. İkiniz için de karar vereceğiz ama sonra. Şimdi oyunda yoksunuz. Toplantı yapacağız. Şimdi ikiniz oyundan ayrılın. Bora tansiyonu düşürmenizi istiyorum. Anlık olaylar olabilir ama devamı ile ilgili gözetim altındasın" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.