1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor'da Eleme Potasına O İsimler Girdi!
Survivor'da Eleme Potasına O İsimler Girdi!

Survivor'da Eleme Potasına O İsimler Girdi!

Survivor bireysele döndü!

A+A-

Survivor'da bir kişi daha elenecek. Artık herkes bireysel olarak yarışıyor. Dün akşam yapılan dokunulmazlık oyununda iki kişi dokunulmazlığı kazandı. Peki bu akşam Survivor'da kim elenecek? İşte Survivor'da eleme potasındaki üç isim...

Survivor 2018'de sular durulmuyor. Mustafa Kemal Kurt'un elenmesinin ardından bir kişi daha adaya veda edecek. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunundan sonra tüm dengeler değişiyor.

SURVIVOR 96. BÖLÜMDE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da işler değişti. Dün akşamdan itibaren artık herkes kendisi için yarışmaya başladı ve performanslar bireysele dönüştü. Sevilen yarışmada kadınlarda dokunulmazlığı Nagihan Karadere kazanırken erkeklerde ise Adem Kılıççı kazandı.

SURVIVOR'DA KİM ELENECEK? iŞTE ELEME ADAYLARI

 

Survivor'da yapılan oylama sonucu ilk eleme adayı Merve Aydın oldu. Dokunulmazlığı alan Adem'in söylediği isim Hakan Hatipoğlu 2. elenme adayı oldu. 3. ve son adayı ise Nagihan Karadere belirledi ve 3. elenme adayı da Sema Aydemir oldu.

ÖDÜL OYUNLARINDA YENİ DÖNEM

Artık herkes bireysel olarak yarıştığı için ödüllerde de değişiklikler yapılacak. Acun Ilıcalı dün akşamki konseyde ödül oyunlarındaki değişikliği anlattı. Ödül oyununu kazanan isim belirli sayıda arkadaşını ödüle davet edebilecek. Bu da Gönüllüler için problem olabilir. Takım olarak ödüle gidemeyecekler.

DAMLA'NIN SAKATLIĞINDA SON DURUM

Damla oyunlardan uzak kalmaya devam ediyor. Bir süre daha oyunlarda yer alamayacak olan Damla'nın bacağındaki yarada iltihap oluştu. Bu nedenle tedavisi devam ediyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.