1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. SURVİVOR'DA ELENEN İSİM BELLİ OLDU
SURVİVOR'DA ELENEN İSİM BELLİ OLDU

SURVİVOR'DA ELENEN İSİM BELLİ OLDU

Survivor'da elenen isim belli oldu

A+A-

Survivor 2017'de kim elendi? İşte Survivor'da Kıbrıs finali öncesi elenen isimSurvivor'da bu akşam oldukça kritik bir eleme konseyi yapıldı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren heyecan fırtınası yaratan survivor'da bu akşam yine heyecan doruktaydı. Survivor'da bu akşam Kıbrıs finali öncesi son defa eleme konseyi yapıldı ve halk oylamasıyla adaya veda eden isim belli oldu. Peki, Survivor 2017'de kim elendi? İşte, survivor'da adaya veda eden o isim.

 

Ekranların büyük ilgiyle takip edilen yarışma programı survivor'da bu akşam eleme konseyi heyecanı yaşandı. Tamamen bireysele dönen survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu Adem Kılıççı kazanmıştı. Bu akşam ikinci dokunulmazlık oyununu ise Serhat Akın kazandı. Sema Apak günler önceden Kıbrıs'ı garantilediği için oyunlardan muaf bir şekilde kenarda oturdu. Geriye toplamda sadece 2 eleme adayı kalmıştı. Peki, Survivor 2017'de kim elendi? İşte survivor'da adaya veda eden isim.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ

Survivor'da geçtiğimiz hafta tüm oyunlar bireysele dönmüştü ve yarışmacılar kendi dokunulmazlıklarını kazanmak için savaştılar. Bu hafta oynanan ilk dokunulmazlık oyununu Adem Kılıççı kazandı ve Kıbrıs finali öncesi adada kalmayı garantiledi. İkinci dokunulmazlığı Serhat Akın kazandı ve o da Kıbrıs finalini garantileyen bir diğer isim oldu. Sema Apak sembol oyununun şampiyonu olduğu için haftalar öncesinden Kıbrıs'ı garantilemişti. Geriye sadece eleme adayı olarak Ogeday Girişken ve İlhan Mansız kaldı. Yapılan halk oylamasının ardından Kıbrıs finali öncesi adaya veda eden son isim İlhan Mansız oldu.

 

SURVİVOR FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor'da artık gözler büyük finale çevrildi. Yarışmanın son 3 gününe girilen bu günlerde Kıbrıs Finali hakkında bir detay henüz ekranlara gelmedi. Kıbrıs Finali çarşamba akşamı ekranlara gelecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.