1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor'da Elenen İsim Sosyal Medyayı Salladı!
Survivor'da Elenen İsim Sosyal Medyayı Salladı!

Survivor'da Elenen İsim Sosyal Medyayı Salladı!

Survivor'da o isim elendi!

A+A-

Survivor'da kim elendi sorusu nihayet yanıt buldu.. Survivor eleme konseyinde dün akşam büyük heyecan vardı. Survivor SMS sonuçlarının açıklanmasını beklerken elemeye kalan 4 aday büyük gerginlik yaşadı. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı sonuçların ardından Survivor'dan veda eden isim Gizem Memiç oldu. Survivor'da finale yaklaşırken elenen Gizem büyük üzüntü yaşadı!

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı günlerdir merakla bekleniyordu... Survivor’da ünlüler takımından Yunus Günçe ve Avatar Atakan ile gönüllüler takımından Gizem Memiç ve Damla Can eleme adayı olarak SMS oylamasına kalmıştı. Survivor’ın dün yayınlanan bölümünde ise Survivor’dan elenen isim belli oldu. Survivor 2016’ya bu hafta gönüllüler takımından Gizem Memiç veda etti.

SURVİVOR'DA GECE YARISI ÖDÜL OYUNU OYNANACAK, ÖDÜL: NBA MAÇI!

Survivor'da Acun Ilıcalı sürpriz bir ödül oyunu olacağını açıkladı. Gece yarısı oynanacak sürpriz ödül oyununu kazanan takım, özel bekleyen jet ile NBA batı finaline gidecek. Survivor adasında gece yarısı oynanancak ödülü kazanan takım özel uçakla Survivor'dan ABD'ye uçacak.. 

Survivor'da eleme adayları belli oldu. İlk dokunulmazlık oyununda kaybeden ünlüler takımı çıktıkları ilk konseyde yapılan oylamada Yunus Günçe'yi ilk eleme adayı olarak seçti. İkinci eleme adayını bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Semih Öztürk belirledi.

Semih Öztürk, Avatar Atakan'ı eleme adayı olarak seçti. Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyununda ise kazanan takım gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler bu sonucun ardından iki eleme adayı daha belirlemek için konseye çıktı. Konseyde verilen oylarla ilk eleme adayı olan isim Gizem Memiç oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununda ise sembolün sahibi İbrahim Giydirir oldu. İbrahim Giydirir ise eleme adayı olarak Damla Can'ın ismini verdi.  Böylece gönüllüler takımından da Damla Can ve Gizem Memiç eleme adayı oldu.

Survivor'da halk oylamasına kalan Avatar Atakan, Yunus Günçe, Damla Can ve Gizem Memiç arasında yapılacak olan oylamanın ardından Survivor SMS sonuçlarına göre en az oyu alan isim Survivor'a veda edecek. Survivor'da eleme heyecanı bu akşam ekranlara gelecek olan Survivor yeni bölümde yaşanacak. Survivor halk oylamasına çıkan 4 ismin oylanmasının ardından oluşturulacak Survivor SMS sonuçları ile Survivor'ın son elenen ismi belirlenecek.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.