1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 'Survivor'da kimsenin çakmadığı bir şey...'
'Survivor'da kimsenin çakmadığı bir şey...'

'Survivor'da kimsenin çakmadığı bir şey...'

'Survivor'da kimsenin çakmadığı bir şey fark ettim!'

A+A-

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2017'yi takip ettiğini belirten Müjdat Gezen, "Bu yarışmada kimsenin çakamadığı bir şeyi yakalamış gibiyim. Erkekler kadınlardan daha dedikoducu" dedi. İşte Müjdat Gezen'in Survivor açıklaması...

Son dönemlerde kendi ismini taşıyan sanat merkezine yönelik kundaklama girişimi ile gündeme gelen Müjdat Gezen, reyting rekorları kıran Survivor 2017 yarışmasıyla ilgili ilginç bir itirafta bulundu. Yaşadıklarıyla ilgili açıklamalar yapan Müjdat Gezen, son olarak Gülben Ergen'e bir röportaj verdi. 
 
"SURVİVOR'DA KİMSENİN ÇAKAMADIĞI BİR ŞEYİ YAKALADIM"
 
Müjdat Gezen, "Ne okuyorsunuz, neler izliyorsunuz?" sorusuna ise ilginç bir cevap verdi ve Survivor'a yönelik bir izlenimini şu sözlerle paylaştı: "Sapiens'i ve İnsanlığını Yitirirken'i okuyorum. İnsanlara ukalalık gibi geliyor ama ben belgeselciyim. Televizyonda hangi belgesel varsa mutlaka izlerim. 'Survivor'ı izliyorum. Survivor'da kimsenin çakamadığı bir şeyi yakalamış gibiyim. Orada erkekler kadınlardan daha çok dedikodu yapıyor. Kızlar yüzde 50 yapıyorsa erkekler yüzde 100."

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.