1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor'da O İsim Elendi!
Survivor'da O İsim Elendi!

Survivor'da O İsim Elendi!

Semih elenecek mi?

A+A-

Survivor 2016'da adaya kim veda etti? İşte Survivor'da elenen isim..

Survivor 2016'da dün akşam ada konseyi vardı. Heyecan seviyesi her geçen gün yükselen yarışmada, Semih'in sağlık durumu ve kimin eleneceği merakla beklendi. Survivor'da Acun Ilıcalı Semih'in sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Stresli geçen gecede Survivor'da kim elendi sorusu da cevabını buldu. Peki dün akşam Survivor 2016'da kim elendi? İşte Survivor'da yaşananlar ve dün akşama damga vuran olaylar.

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı heyecan dolu geçen eleme gecesinin ardından belli oldu. Survivor'da iki kişinin kaldığı eleme gecesinde İbrahim en az oyu alarak adaya veda etti. Survivor'dan elenen İbrahim, finallere gidemediği için büyük üzüntü yaşadı. Survivor'da ayrıca flaş bir gelişme daha yaşandı. Parmağı kırılan Semih ameliyat oldu. Şimdi herkesin aklında aynı soru var. 'Semih finallere gidebilecek mi?'..Semih'in yarışmaya devam edip edemeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

Survivor’da geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümde, havuzda yapılan dokunulmazlık oyunu sırasında parmağı kırılan Semih Öztürk hayranlarını korkutmuştu. Survivor’ın doktoru Metin Kuş gözetiminde ambulansla hastaneye kaldırılan Semih Öztürk, Santo Domingo‘da kaldığı hastanede ameliyat oldu.

Semih Öztürk‘ün son yayınlanan görüntülerinde Semih ve ameliyat yapan cerrah arasında sakatlığıyla ilgili konuşmalar geçti. Parmağınının çok kötü durumda olup olmadığını soran Semih’e doktoru “Çok ağır bir yaralanma” cevabını verdi. Hastanede parmağından ameliyat olan Semih Öztürk, operasyon sonrasında müşahede altına alındı.

Survivor’da 27 Haziran’da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki büyük finale kadar Semih’in yeniden adaya dönüp dönmeyeceği ise henüz belli değil. Semih son günlerde adaya dönse bile oyunlarda yarışamayacak. Oyunlarda yer alamayacak olan Semih Öztürk’ün finale gidip gitmeyeceği ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?
Survivor’da 2016’da kim elendi sorusunun cevabı belli oldu. Büyük finale bir adım kala Gönüllüler takımından İbrahim Giydirir ve Ünlüler takımından Nagihan Karadere eleme adayı olarak konseye çıktı. En düşük SMS oyunu alan İbrahim, Survivor Adası’ndan elendi.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 29 Haziran Çarşamba günü yapılacak büyük finale günler kalan Survivor 2016’ya bir isim daha veda etti.  Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı ve gönüllüler takımında yapılan ada konseyinde ilk eleme adayı olarak İbrahim’in adı yazıldı.
Haftanın 2. dokunulmazlık oyununu ise gönüllüler takımı kazandı. Semih Öztürk’ün oyun sırasında sakatlanarak parmağını kırdığı oyunda, skor 9-9’a geldi. Müthiş mücadeleye sahne olan oyunu gönüllüler takımı kazanmayı başardı. Semih Öztürk’ün sakatlanarak hastaneye kaldırılmasından dolayı adı elemede yazılamadı.

Nagihan ve Atakan ise bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı ve Atakan kazandı. Oyunu kaybeden Nagihan Karadere ise haftanın ikinci eleme adayı oldu. Böylece bu hafta elemeye kalan isimler Nagihan ve İbrahim oldu.Survivor 2016’da dün yapılan SMS oylaması sonucundan en az oyu alan İbrahim Giydirir adaya veda etti.

SURVİVOR FİNALİNE SON 8 GÜN KALDI
Survivor 2016 maratonu yaklaşık 5 aydır devam ediyor. 7 Mart günü başlayan Survivor'da 29 Haziran günü son kez başlayacak ve gece yarısı bir isim büyük ödülün sahibi olacak. Adaylar finale kadar çıkacakları oyunlarda bireysel olarak mücadele ediyor olacaklar. Şampiyonun belli olacağı Kıbrıs finali ise 29 Haziran'da gerçekleşecek. Büyük heyecana sahne olacak olan bölümlerde bireysel oyunlarda ikili oyunlar yapılacak. İlk oyunda rakibine fark atan yarışmacı ikinci oyunda attığı fark kadar önde başlayacak. Yeni haftada bölümler böyle olurken son bir kişi daha elendikten sonra 29 Haziran günü büyük Final Kıbrıs'ta yapılacak.

Survivor 21 Haziran 2016 akşamı yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Survivor 2016 103. bölüm fragmanını haberimizden izleyebilir yeni bölümde neler yaşanacak öğrenebilirsiniz. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da bu akşam yarışmacılar Bireysel oyunlarla Ödül Oyunu yapacak ve artık kızlar erkeklerle yarışacak. Semih'in sakat olduğu yeni bölümde Atakan Damla ile Nagihan Serkay ile yarışacak ve kazanan takım muhteşem bir ödülün sahibi olacak.

Survivor Semih'in son durumu? Semih Survivor'a dönecek mi?
Survivor Semih'in sağlık durumu en fazla merak edilenlerden biri. Peki Survivor Semih'in sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

Survivor Semihson dokunulmazlık oyununda çok talihsiz bir sakatlık yaşadı. Dokunulmazlık oyununun sonlarında Serkay ile karşı karşıya gelen Semih, aldığı bir darbe nedeniyle sakatlandı. Oyuna devam edemeyen Semih, Metin Kuş'un da isteği ile hastaneye kaldırıldı. Santo Domingo‘da kaldırıldığı hastanede ameliyat edilen Semih Öztürk’ün yarışmadaki geleceği ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Konu ile ilgili ada konseyinde açıklama yapan Acun Ilıcalı ise parmağından sakatlanan Semih'in bir operasyon geçirdiğini sonrasında da tedavi için Houston'a gönderilebileceğini söyledi.

Elenen isim neler söyledi?

Survivor 2016'ya son veda eden isim İbrahim Giydirir oldu. Kıbrıs finaline sayılı gün kala Survivor'a veda eden isim Survivor Nagihan ile çıktığı elemenin ardından İbrahim Giydirir oldu. Survivor izleyicilerin merakle beklediği sonuç Survivor son bölümde açıklandı. Survivor konseyinde 'kim elendi' sorusunun yanıtı verildikten sonra Survivor İbrahim neler söyledi?

Survivor'da elendiğinin açıklanmasının ardından söz alan İbrahim Giydirir, yarışmada olduğu ve bu zamana kadar kaldığı için gurur duyduğunu söyledi. Survivor için çok yaptığına inandığını söyleyen İbrahim, herşeyin değerini bir kez daha anladım dedi.

57692c2067b0a93e903da665.jpg

Survivor'da arabayı kim kazandı?

Survivor'da klasikleşen araba ödülü için yarışmacılar iki etaptan oluşturan eğlenceli bir oyun oynadılar. İlk etapta Acun Ilıcalı'nın sorduğu sorulara yanıt veren yarışmacılar bu etapta yakınlarına sorulan sorulara aynı cevapları vermeye çalıştı. Oyunun ilk etabında Serkay verdiği cevaplarla herkesi şaşırttı ve finale ismini yazdıran ilk isim oldu. Başlarda hiç doğru cevap veremeyen Atakan ise Nagihan ile yarı finale çıktı.

Survivor'da arabayı kazanan isim ise Serkay ile Nagihan'ın zorlu final oyununda belli oldu. Survivor 2016'da araba ödülünü kazanan isim Survivor Nagihan Karadere oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.