1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor'da şok eden iddia!
Survivor'da şok eden iddia!

Survivor'da şok eden iddia!

Survivor'da şok eden iddia!

A+A-

Survivor'da bu hafta elemeye kimler kalacak?
Survivor 2016'da rekabet günler geçtikçe daha da artıyor. Dün akşam yayınlanan bölümde final sembolünü kazanan isimler Nagihan ve Yatta oldu. Böylelikler Ünlüler takımı mor odada mantı keyfini kazanan takım oldu. Bu akşam ise dokunulmazlık oyunu var. Survivor dokunulmazlık kim kazancak? Elemeye kalan isimler kimler olacak merak konusu. İşte Survivor ile ilgili son gelişmeler...
28 Mayıs Cumartesi akşamı Survivor son bölümde son final sembolü Oyunu oynandı! Peki ödül oyunlarını kimler kazandı ve mor odaya gitmeye hak kazananların ödülü neydi? İşte Survivor son bölümden detaylar...

KADINLARDA FİNAL SEMBOLÜNÜ NAGİHAN KAZANDI!

Survivor son bölümde oynanan son final sembolü oyunun kadınlar kısmında en çok final sembolüne sahip kişi olan Nagihan oyunun favorisiydi ki bir sürpriz yaşanmadı! Nagihan oyunun finalinde Damla ile yarıştı ve onu yenerek yedinci sembolünü kazandı!
ERKEKLERDE SERKAY İLE YATTARA KARŞI KARŞIYA!

Erkeklerin final sembolü oyunu oldukça çekişmeli geçti. Gönüllülerden Serkay, Semih Öztürk ile Yunus Günçe’yi son bölümde Yattara’nın karşısına çıktı ama onu yenemeyince son final sembolünün sahibi Yattara oldu.
MOR ODADA MANTI KEYFİ!

Kadınlar ve erkeklerin ödül oyunları sonuçlandı ve mor odaya gitme hakkı ünlülerin oldu ki bir türlü kötü gidişe son veremeyen gönüllüler yine güzel bir yemek fırsatını kaçırdı.

Survivor Atakan oyunlarda neden yok?

'Survivor 2016' yarışmasında Atakan Arslan'ın, son ödül oyununda yer almama nedeni ortaya çıktı. Ödül oyunu öncesi Atakan Arslan'ın neden yer almadığı belirtildi. İşte Survivor Atakan'la ilgili gelişmeler..

Atakan Arslan'ın ödül Oyunlarında neden yer almadığı ortaya çıktı. Survivor'ın dün yayınlanan bölümü heyecanlı bir ödül oyununa sahne oldu. Davit Guetta konserine gitmeye hak kazanan taraf, 10'a 7'lik skorla ünlüler takımı oldu. Sunucu Alp Kırşan, ödül oyunu öncesi Atakan Arslan'ın, oyun parkuruna neden yer almadığını açıkladı.
ATAKAN 48 SAAT GÖZETİM ATINDA OLACAK

Alp Kırşan, "Doktorumuz Metin Kuş, Atakan'ı 48 saat gözetim altında tutmak istedi. Bu yüzden bugün burada olamıyor. Doktorumuz onay verdiği anda yanınızda yerini alacak" ifadelerini kullandı.

Ünlüler takımının başarılı yarışmacısı, geçtiğimiz günlerde oyun sırasında başına aldığı sert darbe nedeniyle herkesi korkutmuştu. Atakan, sakatlığı nedeniyle takım arkadaşlarıyla birlikte Amerika ödlüne gidememişti.
Survivor'da şok iddia!

Survivor'da sular durulmuyor... Geçtiğimiz haftalarda Survivor adasına veda eden Gizem Kerimoğlu, son konseyde elenen Gizem Memiç'i hedef tahtasına koydu. TV8'de yayınlanan 'Survivor Panorama' programına katılan Kerimoğlu Gizem Memiç hakkında şu iddiayı ortaya attı...

Gizem Kerimoğlu, katıldığı Survivor Panorama programında Gizem Memiç'in Survivor'un başlarında en iyi anlaştığı isim olan Nihal'in adaya vedasının ardından Damla ile yakınlaşarak Nihal'e ihanet etmiş olduğunu savundu.

Geçtiğimiz haftalarda Survivor adasına veda eden Gizem Kerimoğlu, son konseyde elenen Gizem Memiç'i hedef tahtasına koydu.

GİZEM KERİMOĞLU'DAN SURVİVOR İDDASI

TV8'de yayınlanan 'Survivor Panorama' programına katılan Kerimoğlu, "Gizem Memiç, önce Nihal'le çok iyiydi. Nihal ile Damla arasındaki kavgada Nihal'in yanında oldu. Nihal gittikten sonra da Damla'yla bir şeyler paylaşmaya başladı" dedi.

Programın yorumcusu Hakan Hatipoğlu'nun "Mecburiyetten mi?" sorusuna ise Gizem Kerimoğlu, "Madem arkadaşlıktan dostluktan bahsediyorlar bunu yapmak zorunda değildi. Bana göre bu Nihal'e bir ihanettir" yanıtını verdi.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.