1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor'dan Elenen İsim Belli Oldu!
Survivor'dan Elenen İsim Belli Oldu!

Survivor'dan Elenen İsim Belli Oldu!

İşte elenen o isim!

A+A-

Survivor nefes kesen mücadeleleri ekrana gelmeye devam ediyor. Dün akşam oynanan iletişim oyunda kazanan takım arkadaşlarından gelen mektupları okuma fırsatına kavuşacaktı. Ödülü kazanan Ünlüler takımı oldu. Ödül oyununun ardından Survivor 2017'de eleme heyecanı yaşandı.Adem, Şahika, Fatih ve Pınar'ın girdiği potada kaybeden isim Fatih oldu

Survivor'da rakiplerinden daha düşük SMS oyu alarak yarışmaya veda eden isim Fatih Hürkan oldu. Bu sonucun ardından kısa bir açıklama yapan Fatih, kimseyi kırmak istemediğini ama oyun içinde yaşanan gerginlikler ile bir takım sorunlar yaşandığını ve bunun için üzgün olduğunu dile getirdi. Takım arkadaşları ile vedalaşan Fatih, İlhan Mansız ile vedalaşmadı.

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2017'de dün akşamnefes kesen bir iletişim oyunu yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı dün akşamarkadaşlarından gelecek olan mektuplar için savaştılar. Oyun esnasında iki takımda da hırs ve azim oldukça üst düzeydi. Gönüllüler takımı oyunun ilk etabında ünlüler takımına hiç şans vermedi ve oyun 1-0'lık skorla gönüllüler takımına gitti. Oyunun ikinci etabında ise Şahika Ercümen ve Pınar Saka'nın güzel performansları oyunu ünlüler takımına kazandırdı. Final etabına taşınan oyun ise nefes kesti. Ünlüler takımı final etabında adeta rüzgar estirdi. Furkan Kızılay adeta hızıyla parkuru yıktı. Böylece iletişim oyununu bu hafta ünlüler takımı kazanmış oldu.

ACUN ILICALI BU HAFTANIN EN BAŞARILI PERFORMANSLARINI AÇIKLADI!

TV8 ekranında yayınlanan Survivor 2017'de dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Adem, Şahika,Pınar ve Fatih'in eleme adayı olduğu yarışmaya Fatih Hürkan veda etti. Acun Ilıcalı elenen ismi açıklamadan önce Survivor'da bu hafta en başarılı performansları sıraladı. Kızlar'da bu hafta en çok puan toplayan isim Tuğçe Melis Demir oldu. İkinci isim ise takım arkadaşı Elif Şadoğlu oldu. Erkeklerde en başarılı olan isim Ogeday Girişken oldu. İkinci yarışmacı ise Furkan oldu. 

SURVİVOR'A VEDA EDEN FATİH HÜRKAN KİMDİR?

Fatih Hürkan, 14 Eylül 1971 yılında İstanbul'da doğmuştur. İTÜ Makina Mühendisliği bölümü mezunu olan Fatih Hürkan, 1998'de Best Model of Turkey'de 2. seçildi ve mankenliğe başladı. 1998'de başrolünü Emrah'ın oynadığı Unutabilsem (Kaya Ererez/TV) dizisinde küçük bir rolle ilk kez kamera karşısına geçti. Bulut Bey ile başrole geçti, daha sonra kötü adam rollerinin aranan ismi oldu.
 
Bir süre Şahika Tekand Studio'sunda oyunculuk eğitimi aldı. Tevfik Gelenbe Tiyatrosu'nda Aman Hayret, Biraz Gayret oyunuyla da sahnede profesyonel oldu. Kral TV'de sunuculuk yaptı ve 100'ün üzerinde Reklam filminde rol aldı. 2 sinema filminde yer aldı.
Fatih Hürkan, ada konseyinde kendisini şu sözlerle tanıttı; "İstanbul'da yaşıyorum aslen Samsunluyum. Çok uzun zamandır Survivor'a gelmeyi istiyordum. Hayatımda mücadele ve savaş hep vardı. Tam benim için olduğunu düşünüyordum. Çok teşekkür ederim en azından burada oturuyorum. Spora çocukluğumda Judo ile başladım. İstanbul şampiyonluğum var. Ortaokulda kaleciliğe geçtim. Uzun dönem kalecilik yaptım, profesyonelde 4 yıl sürdü. Sonra oyunculuğa geçtim ama sporu hiç bırakmadım. Bir dönem ninjutsu yaptım. Haftanın üç günü halı saha, bir günü voleybol dört günde crossfit yapıyorum. Oyunculuğu epey zamandır yapıyorum. Bir dönem annemin rahatsızlığı nedeniyle ara verdim. Annemi kaybettiğim dönemde şov dünyasından geri düştüm. Kokusunu her zaman özlediğim bir oğlum ve eşim var."
survivor-2017-de-elenen-isim-belli-oldu--2752958.jpeg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.