1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor'dan o isim elendi!
Survivor'dan o isim elendi!

Survivor'dan o isim elendi!

Araba oyununu kim kazandı?

A+A-

TV8'in sevilen yarışması Survivor, bu akşam 44. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Büyük bir ilgiyle izlenen yarışmanın bu akşamki ödül oyunları ve eleme heyecanı nefesleri kesti. Peki Survivor'da bu akşam araba ödülünü kim kazandı ve elenen isim kim oldu?

Survivor'da heyecan bu akşam 44. yeni bölümle devam etti. Her geçen gün heyecanın arttığı Survivor'da bu akşam ödülün araba olduğu ödül oyunu ve Siyah takım arasındaki eleme büyük heyecana sahne oldu. İşte Survivor'da 44. yeni bölümde yaşananlar...

SEMBOL OYUNLARINI KİMLER KAZANDI?

Survivor'da 44. yeni bölüm heyecanı ilk olarak sembol oyunları ile başladı. Büyük heyecanın yaşandığı sembol oyunlarını erkeklerde Hikmet Tuğsuz, kadınlarda ise Sabriye Şengül kazandı.

ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyunu sonrası haftanın en çok merak edilen ve ödülün araba olduğu ödül oyunu oynandı. Siyah ve Beyaz takımlarının yeni haliyle ilk kez karşı karşıya geldiği oyunu Beyaz takım 10-9 skoruyla kazanmayı başardı.

Böylelikle araba ödülünü kazanan isim Beyaz takım arasında oynanan oyun sonrası belli oldu ve bu isim de Kyriakos oldu...

ACUN ILICALI'DAN KURAL İHLALİ AÇIKLAMASI

Acun Ilıcalı :"Türk takımından bazı yarışmacılar Dominik'te bir kaptan aracılığıyla iletişim kuralını ihlal ettiler. Sevdiklerine mesaj yollayan, devamında da bazı şeyler konuşan yarışmacılar var. Onlarla ilgili yaptırım yapacağız.

Bu arkadaşlar;Yusuf, Melisa, Büşra, Okay." dedi.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta dokunulmazlığı kazanan takım Beyaz takım olmuş ve Siyah takım arasında yapılan oylama sonucu Melisa ve Sude eleme adayı olmuştu. 

Survivor'da bu hafta adaya ve hayllerine veda eden isim ise Melisa oldu...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.