1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor'ın ilk finalistinden flaş açıklama...
Survivor'ın ilk finalistinden flaş açıklama...

Survivor'ın ilk finalistinden flaş açıklama...

Survivor 2016'da kıyasıya geçen final sembol oyunu sonunda bileti cebine koyan ilk isim...

A+A-

Survivor'da elemeye heyecanı sonrası oynanan final sembol oyunun galibi belli oldu. Survivor 2016 adasında final zamanı yaklaştıkça adadaki gerilim gittikçe artıyor. Damla ve Atakan'ın kıyasıya yarıştığı Survivor 2016'nın ilk finalistinin belli olacağı yarışmayı, Damla kazandı. Böylelikle Kıbrıs'a giden ilk finalist açıklanmış oldu..

Survivor 2016'da bu hafta kim elendi? sorusunun cevabı Yattara olmuştu. Bu gece yapılan Yarışmada ise Kıbrıs'a giden ilk isim ortaya çıktı. Peki kıyasıya geçen final sembol oyunu sonunda bileti cebine koyan ilk isim kim oldu? Ayrıntılar haberimizde...

Survivor yine nefesleri kesti. Survivor 2016'da final sembolünün son oyununda Atakan'la karşılaşan Damla, Survivor'un ilk finalisti olmaya hak kazandı. Finalde Atakan'la kıyasıya bir rekabet içerisine giren Damla, oyunu kazanıp erkenden final biletini cebine koymuş oldu. Damla sembol oyununda rakiplerine tek puan dahi vermedi.

1-190.jpeg

SURVİVOR'UN İLK FİNALİSTİ NELER SÖYLEDİ?

Survivor'un ilk finalisti Damla Can oldu. Oyunda hayli yorulan Damla, çok sevinçli olduğunu ve mutluluktan havalara uçabileceğini söyledi.

Nagihan isyan etti! Oyun sonunda adeta çıldırdı...

Final sembolü oyununun finaline büyük bir avantajla başlayan Nagihan, üst üste kaybettiği sayılar sonrası oynamak istemediğini söyledi.

Survivor'dan elenen isim Yattara oldu!

Survivor'da elenen bir isim daha belli oldu. Son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler barbekü ödülü için canla başla mücadele etti. Öte yandan dün gece adada bir de eleme heyecanı yaşandı ve Ünlüler’den bir kişi yarışmaya veda etti. İki dokunulmazlık oyunundan da hüsranla ayrılan Ünlüler’den, Semih ve Yattara’nın ismi ilk eleme adayları olarak çıkmıştı. İkinci dokunulmazlık oyunun kaybedilmesinin ardından ise eleme potasına Nagihan çıkmıştı. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Survivor eleme gecesinde, potada olan isimler Nagihan, Yattara ve Semih'ti. Survivor'dan elenen isim Yattara oldu.

Acun Ilıcalı tarafından başlatılan Halk SMS oylaması sırasında Survivor izleyicileri adadan gitmesini istemedikleri yarışmacılar için kısa mesaj gönderdi. Dün gece Semih, Yattara, ve Nagihan üçlüsünden SMS oylamasında en az oyu alan Yattara olunca adaya veda etmek zorunda kaldı. Yattara elenmesinin ardından söyelenecek çok fazla bir şey olmadığını ifade etti.

SURVİVOR'DA ELENEN İSME ACUN'DAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER!

Survivor 2016'da elenen son yarışmacı İbrahim Yattara oldu. Vedanın ardından Acun Ilıcalı bir takım açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı, 'Seni Survivor'da tanıdım, gerçekten çok sevdim. İnşallah ilerleyen zamanlarda tekrar görüşürüz' sözlerini söyledi.

İBRAHİM YATTARA KİMDİR?

Futbola ülkesi Gine takımlarından San Garedi'nin altyapısında başladı. 1998'de aynı kulüpte profesyonel oldu. Bir yıldan kısa süre Athlético de Coléah'ta top koşturan Yattara, 2000'de Belçika ekiplerinden Royal Antwerp ile anlaştı. 2003 yılında kariyerinin büyük bir kısmını teşkil eden Trabzonspor'a 400 bin dolar karşılığında transfer oldu. Trabzonspor kariyerinde inişli çıkışlı dönemler yaşayan Yattara, Trabzonspor kariyerinde iki Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Türkiye'de beş yıldan fazla zaman geçiren Yattara, Türk vatandaşlığı için başvurma hakkı kazandı ve başvuruda bulundu. Önceleri başvurusu kabul edilmese de 29 Ekim 2010'da resmen Türk vatandaşı oldu. 2016 Survivor da ünlüler takımında yarışmacı oldu.

Survivor SMS sonuçlarına göre Yattara sonuncu olarak adaya veda ederken Semih 2. oldu ve gecenin sürprizini yapan Nagihan 1. oldu.

1. NAGİHAN
2. SEMİH
3. YATTARA

SURVİVOR'DAN ELENEN YATTARA'DAN SON SÖZLER

Ben ailemi bırakıp buraya geldim, elimden geleni fazlasıyla yaptım. Söyleceğim fazla bir şey yok arkadaşlarıma başarılar dilerim. Survivor bittikten sonra buradaki arkadaşlarımla görüşmek istiyorum. İletişim oyununu kazandığımızda ailemle görüştüm. Onlar performansımın çok iyi olduğunu beni finalde görmek istediklerini söylediler. Oylamaya saygı duyuyorum. Bana verdiğiniz bu fırsat için teşekkür ediyorum. Yattara daha sonra Acun Ilıcalı'nın kendisi hakkında yaptığı yorumlardan sonra çok duygulandı.

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.