1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor'u Birbirine Katan Görüntü!
Survivor'u Birbirine Katan Görüntü!

Survivor'u Birbirine Katan Görüntü!

Görenler şok oldu!

A+A-

Survivor'da elemeye kimler kaldı? Survivor'da olay yaratan görüntüler

Survivor 2016'da Damla'nın sigara içme görüntüleri sosyal medyada olay yarattı. Acun Ilıcalı dün akşam yapılan konseyde konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Damla ise herkesten özür dilediğini belirtti. Survivor'da dün akşam Ünlüler takımında eleme adayları belli oldu. Yattara ve Semih Survivor'da eleme potasında.

Survivor'da nefes kesen dokunulmazlık oyununun ardından sonuç belli oldu ve gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu kazanarak ilk geceyi stressiz atlattı. Survivor 2016 son bölümde heyecan seviyesi yüksek bir dokunulmazlık oyunu yaşandı. Gecenin finalinde gönüllüler takımı oyunu kazanarak ilk dokunulmazlık oyununda kendilerini korumuş oldular. Peki Survivor'da bu hafta kim elenecek? İşte adı yazılan isim ve konseyden çıkan karar..

Survivor'da ünlüler takımının eleme konseyinde Semih'e 3, Nagihan'a 1 oy çıktı ve eleme potasının birinci adayı Semih oldu. Yunus Günçe bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanarak bir isim söyleme hakkını elde etti. Yattara'nın adını söyleyen Yunus Günçe ikinci adayı belirlemiş oldu. Böylelikle ünlüler takımından Semih ve Yattara eleme potasına giren ilk isimler oldu..

Survivor'da Atakan, geçen hafta yaşadığı kaza sonucunda bu hafta dokunulmaz sayıldı ve eleme potasında dokunulmaz sayıldı. Atakan'ın durumunun ardından Yunus Günçe'nin de bireysel dokunulmazlık oyununu kazanmasıyla 5 kişilik takımda eleme adayı olarak yazılabilecek 3 isim kalmıştı ve takım kararıyla bunlardan biri Semih oldu. 

574bc022c03c0e5c44516b73.jpg

SURVİVOR'DA SİGARA GÖRÜNTÜLERİNE AÇIKLAMA

Survivor yarışmacılarından Damla’nın sigara içtiği görüntüler gündeme damga vurdu. Survivor’da yarışmacılara sigara verildiği iddiaları üzerine, TV8’in patronu Acun Ilıcalı açıklamada bulundu.

Survivor’da bu hafta yayınlanan bölümündeki bir görüntü sosyal medyada hızlıca yayıldı. Görüntülerde, Damla, yanında Efecan ile birlikte sahilde duruyordu. Damla’nın sigara içtiği görüntülerin yayınlanması üzerine Acun Ilıcalı, konseyde açıklamada bulundu.

Acun Ilıcalı, kaybedilen yarışma sonrası gönüllülerin program çalışanlarına ait eşyaları aldıkları ve bu tespit edilince geri alındığını söyledi. Damla’nın aldığının farkedilmemesi sonucu görüntülerdeki durumun ortaya çıktığını söyleyen Acun Ilıcalı, bu durumun bir daha olmaması için uyarıda bulundu.Konseyin başında konuşan Acun Ilıcalı, yarışmacıların oyunlarda dışarıdan herhangi bir yanlış hamlede bulunmaması gerektiğini söyledi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.