1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SÜT TOPLAMA TESİSİ TEHLİKE YAŞADI
SÜT TOPLAMA TESİSİ TEHLİKE YAŞADI

SÜT TOPLAMA TESİSİ TEHLİKE YAŞADI

Avcıların, Karpaz’da, çatı üzerindeki asit tankına ateş açtığı öne sürüldü

A+A-

Avrupa Birliği (AB) finansmanıyla yapılan Dipkarpaz Belediyesi’ne ait, Karpaz süt toplama soğuk süt zinciri binası üzerinde bulunan asit tankı pazar günü kimliği meçhul kişi ya da kişilerin hedefi oldu.

Binanın üzerinde bulunan ve bir ton asit bulunan tank av tüfeği ile vuruldu. Saçmaların açtığı deliklerden akan asit, çatıyı deldi ve binadaki bazı ekipmanlara zarar verdi.

Dipkarpaz Belediyesi yetkililerinden Menderes Erkan, “Kendini bilmez bazı avcılar gelişi güzel ateş ederek saçmaların nereye gideceğini düşünmüyor. Bina üzerinde bulunan asit tankına isabet eden saçmalar tankın delinmesine ve içinde bulunan asitin de binanın damını delerek içeri girip ekipmanlara çok büyük zarar vermesine neden oldu” dedi.

Erkan, “Avcıların çevreye zarar vermeden dikkatli ateş etmeleri gerekiyor. Bu yapılan bütün avcılara mal edilemez ama bu zararı kim telefi edecek? Ayrıca akıp giden asit göl oluşturdu. İnsanlara, hayvanlara ve çevreye büyük zarar verebilir. Bu olaydan sonra çatıdaki tanklar yere indirilecek. Güvenli olmamaya başladı” diye ekledi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.