1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SÜT ÜRÜNLERİNE 2 ULUSLAR ARASI ÖDÜL
SÜT ÜRÜNLERİNE 2 ULUSLAR ARASI ÖDÜL

SÜT ÜRÜNLERİNE 2 ULUSLAR ARASI ÖDÜL

YERLİ ÜRETİM KALİTESİNİ YÜKSELTTİ

A+A-

Akgöl Süt Ürünleri’nin kalitesi iki uluslararası ödülle tescillendi.

1979 yılından beri  Karpaz bölgesinde aile şirketi olarak faaliyet gösteren Akgöl Sütçülük Gıda ve Paketleme Sanayi Ltd.  sektördeki başarısını iki kalite ödülüyle taçlandırdı.

Akgöl’den yapılan açıklamaya göre, Merkezi Fransa'da bulunan, kalite kültürünü yaygınlaştırma ve sürdürülebilir büyüme konularında uzman Business Initiative Direction (BID) tarafından Akgöl Şirketi’ne Paris'te düzenlenen törenle  “Uluslararası Kalite Altın Yıldızı” ödülü verildi.

Akgöl,  yine merkezi Fransa'da bulunan “Otherways” kuruluşundan da Cenevre’de düzenlenen törenle “Beş Büyük Kıta Kalite ve Mükemmellik” ödülü alarak  KKTC’de süt ürünleri imalatı konusunda bu ödülü alan ilk kuruluş oldu.

Şirket  direktörlerinden Halide Gürün yaptığı açıklamada, 6 ülkeye ihracat gerçekleştirerek ülke ekonomisine, şirket bünyesindeki 40 personel ile de istihdama katkıda bulunduklarını ifade etti.

Gürün, yoğun çalışmalarla geçen  üç senenin ardından,  ihracat noktalarının sayısını artırdıklarını, müşteri memnuniyeti odaklı çabalarını da iki uluslar arası ödülle taçlandırdıklarını kaydetti.

Gürün, her iki ödülle ilgili düzenlenen törende KKTC’nin adını Avrupa’da yüksek sesle duyurmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Gürün, söz konusu ödüllere kişilerin aday  olamadıklarını, ödül komitesinin aylar süren belirleme sürecinde ticaret odaları, üniversiteler, temsilcilikler ve büyükelçiliklerin  görüş ve önerilerine başvurulduğunu söyledi.

Gürün, layık görüldükleri iki ödülü Kıbrıslı Türkler adına almaktan mutluluk duyduklarını,  belirli kalite standartlarına ulaşmış özellikle Orta Doğu’daki firmalar tarafından da önerilmiş olmaktan büyük gurur duyduklarını kaydetti.

ÜÇÜNCÜ ÖDÜL YOLDA

Gürün,  bugün ellerine ulaşan bir davetle  95 ülkeden 7 bin 500’ü aşkın üyesi olan Global Trade Leaders Club tarafından “Uluslararası Yiyecek ve İçecek Kalite Ödülü”nü almaya hak kazandıklarını öğrendiklerini , ödüllerini Ocak ayında Madrid’de düzenlenecek törenle alacaklarını kaydetti.

TAK

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.