1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞUURU AÇILDIKTAN SONRA POLİSE BİLGİ VERDİ
ŞUURU AÇILDIKTAN SONRA POLİSE BİLGİ VERDİ

ŞUURU AÇILDIKTAN SONRA POLİSE BİLGİ VERDİ

Şuuru açıldıktan sonra bilgi verdi

A+A-

Hamitköy'de, kliniğinin park yerinde geçtiğimiz salı akşamı silahlı saldırıya uğrayan, kolundan ve bacaklarından yaralanan DR. Remzi Gardiyanoğlu'nun kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi'nde tedavisinin ardından, yoğun bakım servisinde müşahede altına alındığı bildirildi.

Hamitköy Cumhuriyet mahallesinde saat 18.20 sıralarında meydana gelen silahlı saldırı Dr. Gardiyanoğlu ile sekreteri mesai bitiminin ardından kliniği kapattı ve her ikisi park halindeki araçlarında bindi. Bu esnada kliniğin hemen yanındaki inşaatta saklanan saldırgan, koşarak Gardiyanoğlu’nun aracının yanına geldi, belinden silahı çıkarak sağ camdan Gardiyanoğlu’na üç el ateş etti.

Hastane Başhekimi Rıfat Siber bu tür müdahalelerin sonucunda 48 saat geçmeden kesin değerlendirmede bulunmanın doğru olmadığını vurgulayarak, hastanın kritik eşiğini aştığını söylemek için henüz erken olduğunu da kaydetti.

Polise bilgi verdi

Gardiyanoğlu'nun, hastanede şuuru açıldıktan sonra polise verdiği ilk sözlü bilgide, kimseyle husumeti olmadığını söylediği belirtildi. Gardiyanoğlu'nun aynı zamanda, kimse tarafından tahdit edilmediğini de bildirdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.