1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “T.C. ELÇİLİĞİNDE EK MESAİ REZALETİ” DENİLDİ
“T.C. ELÇİLİĞİNDE EK MESAİ REZALETİ” DENİLDİ

“T.C. ELÇİLİĞİNDE EK MESAİ REZALETİ” DENİLDİ

Açıklama şu şekilde geldi;

A+A-

“POLİS MEMURLARININ EK MESAİLERİ BAŞTA OLMAK ÜZERE, ÖZLÜK HAKLARI VE ÇALIŞMA DÜZENLERİYLE İLGİLİ KONULARDA HERHANGİ BİR TASARRUFUMUZ BULUNMUYOR”

TC Lefkoşa Büyükelçiliği, Kançılarya ve Konsolosluk Şubesi binalarının güvenliğinin sağlanmasında görev alan polis memurlarının ek mesaileri başta olmak üzere, özlük hakları ve çalışma düzenleriyle ilgili konularda herhangi bir tasarrufları bulunmadığını açıkladı.

TC Lefkoşa Büyükleçiliği, bugün bir gazetede yer alan “T.C. Elçiliğinde Ek Mesai Rezaleti” başlığı ile çıkan haberle ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi:

 “KKTC Polis Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak Büyükelçiliğimiz Kançılarya ve Konsolosluk Şubesi binalarının güvenliğinin sağlanmasında görev alan polis memurlarının ek mesaileri başta olmak üzere özlük hakları ve çalışma düzenleriyle ilgili konularda Büyükelçiliğimizin herhangi bir tasarrufu bulunmamaktadır.

Söz konusu gazetenin, haberi “TC Elçiliğinde” manşeti ile vererek Büyükelçiliğimizi taraf olmadığı bir konuda yıpratmaya çalıştığı anlaşılmaktadır.

Öte yandan, konuyla ilgili olarak KKTC Polis Genel Müdürlüğü’nün soruşturma yürütmekte olduğu öğrenilmiştir.”

Tak

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.