1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Taarruz Robben'le başlayacak
Taarruz Robben'le başlayacak

Taarruz Robben'le başlayacak

Sarı kırmızılı yönetim, dünya yıldızları için mayısta devreye girecek. Hedefteki ilk isim ise, Bayern Münih’in Hollandalı yıldızı Arjen Robben olacak. Robben, Bayern'in Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yı 4-0'la geçtiği maçın da kahramanlarından biriydi.

A+A-

GALATASARAY’ın transfer taarruzu, çok erken başlayacak. Sarı kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal ile teknik direktör Fatih Terim’in aldığı ortak karar doğrultusunda, yıldızların Cimbom’a kazandırılması için bu sene transfer harekatı mayısta start alacak.

Geçen yılki Felipe Melo olayından ders alan Galatasaray, bu defa transferin son gününü beklemeyecek. Galatasaray Yönetimi ve Futbol Komitesi, sarı kırmızılı takımın şampiyonluğu matematiksel olarak garantilemesi halinde aynı hafta transfer taarruzuna geçecek.

‘ÇİLEKLER’ KAMPA YETİŞTİRİLECEK

LİGDE son 4 haftaya en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 7 puan önünde giren Galatasaray, Gaziantep ve Sivasspor maçlarını kazandığı taktirde, 19. şampiyonluğunu garantileyecek. Bu durumda yönetim hemen Fatih Terim’den transfer raporu talep edecek. ‘Çilekler’ sezon başı kampına yetiştirilecek.

İlk ‘Çilek’ adayı ise Avrupa ve dünya basınının haftalar önce Galatasaray ile adını andığı, Arjen Robben olacak.

Hollandalı yıldızın, transferi için Bayern Münih ile masaya oturulacak.

ALPER VE MELO’YLA ANLAŞACAKLAR

LİSTE başı bir diğer isim ise, kendisiyle büyük ölçüde anlaşılan Eskişehirsporlu Alper Potuk... Anadolu kulübüyle resmi imzalar atılacak ve Alper en az 4 yıllığına G.Saraylı olacak. Felipe Melo için de mayıs ayında Juventus ile pazarlık masasına oturulacak. Melo’nun bonservisi için 3.5-4 milyon Euro’luk teklif yapılacak.

İki oyuncunun yanı sıra Fatih Terim’in diğer gözdesi Fulham’lı Kerim Frei... Terim’in uzun süredir takip ettiği 19 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu için de İngiliz Kulübü’nün kapısı çalınacak.

Hasan Şaş da kulübede

GALATASARAY’da Mersin İdmanyurdu maçında hakeme itirazdan dolayı kırmızı kart gören ve iki maç ceza alan Hasan Şaş, Gaziantep’te kulübede olacak. Geçtiğimiz hafta Galatasaray’ın Elazığspor’la oynadığı maçta, takımın başında Ümit Davala ve Taffarel yer almıştı. Gaziantepspor maçında iki haftalık cezası tamamlanan Hasan Şaş da, Ümit Davala ve Taffarel ile birlikte takıma taktik veren isim olacak.

FATİH TERİM NE DEMİŞTİ?

G.SARAY Teknik Direktörü Fatih Terim 9 Nisan’daki Real Madrid maçının ardından şunları söylemişti; “Şampiyonlar Ligi’nde daha güçlü ve daha büyük başarılar istiyorsak mayısta hiç vakit kaybetmeden oturup transfer konuşmamız lazım.”

PSG ve Juventus da Robben’in peşinde

İNGİLİZ Gazetesi Daily Mail’ın verdiği özel haberde, Bayern Münih’in yeni teknik patronu Pep Guardiola’nın Arjen Robben’i satış listesine koyduğunu duyuruldu. Bu durumda en kısa sürede Alman ekibine teklif götürecek olan Galatasaray yönetiminin rakiplerinin, PSG, Juventus ve Premier Lig’in önde gelen kulüpleri olduğu ifade edildi.

Ujfalusi gidecek ‘Lider’ gelecek

ÇEK stoper Tomas Ujfalusi ile sezon sonunda vedalaşacak olan G.Saray, tecrübesi, kalitesi ve kariyeri ile savunmayı toplayacak bir lidere de listesinde yer verecek. Sarı kırmızılıların stoper olarak hedefindeki isimlerden biri ise Lille takımında forma giyen Chedjou...

Hürriyet

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.