1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ‘TABANCA BAKANIN KORUMASINA AİT’
‘TABANCA BAKANIN KORUMASINA AİT’

‘TABANCA BAKANIN KORUMASINA AİT’

‘Tabanca bakanın korumasına ait’

A+A-

Eski sevgilisini ‘çıplak fotoğraflarını yayınlamakla’ tehdit ettiği ileri sürülen Yunus Emre Yıldırım’ın aracından 5 adet cep telefonu ve boş mermi kovanı çıktı

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da 34 yaşında olan eski sevgilisi H.D’yi deflarca telefonda taciz ettikten sonra, H.D’nin kendisine yolladığı çıplak fotoğraflarını internette yayınlamakla tehdit eden, bununla da yetinmeyip genç kadına tabanca resmi yollayan Yunus Emre Yıldırım, polis tarafından gözaltına alındı. Yıldırım’ın ev, işyeri ve arabasında arama yapan polis ekipleri, araç içerisinde bir adet 9 mm çapında boş mermi kovanını da ele geçirdi. Yunus Emre Yıldırım dün tutukluluk istemi ile Gazimağusa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı.

“İnternette yayınlaycağım” dedi
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru İbrahim Çangaroğlu, zanlı Yunus Emre Yıldırım’ın 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde, eski sevgilisi olan H.D isimli kadını telefonda arayarak taciz ettikten sonra, müştekinin kendisine gönderdiği çıplak fotoğraflarını, müştekiye geri yollayarak, sosyal medya hesabı üzerinde yayınlamakla tehdit ettiğini söyledi.
Zanlının ayrıca müştekiye tabanca resmi de yolladığını belirten Çangaroğlu, zanlının önceki gün tespit edildiğini ifade etti.

Zanlının aracında yapılan arama sonucunda 1 adet 9 mm çapında boş mermi kovanı bulunduğunu da aktaran Çangaroğlu,  konu mermi kovanının balistik incelemeye gönderileceğini söyledi.

Silahın bakanın korumasına ait olduğunu iddia etti
Zanlının tabancanın kendisinin değil, bir bakanın korumalığını yapan arkadaşı Bülent Çalışkan’a ait olduğunu iddia ettiğini anlatan Çangaroğlu, zanlının  iddialarının da araştırılacağını söyledi. Olayla ilgili olarak 5 adet cep telefonunun da emare olarak alındığını ve inceleneceğini kaydeden Çangaroğlu, zanlının soruşturma maksatlı 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Avukat itiraz etti
Zanlı avukatı Batur Sağlamer, talep edilen tutukluluk süresine itiraz ederek, zanlının teminat şartlarına bağlanmasını veya daha makul bir tutukluluk süresi verilmesini talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.