1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TABURU SOYDULAR!
TABURU SOYDULAR!

TABURU SOYDULAR!

Askeri kampa girerek;

A+A-

Lefkoşa’da Askeri kampa girerek hırsızlık yapan zanlılar Erdoğan Topaloğlu ve Ali Sariler tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldılar.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Lefkoşa Adli Şubede görevli polis memuru Sevki Arkoç olayla ilgili bulguları aktardı. Arkoç huzurda bulunan zanlılar Erdoğan Topaloğlu ve Ali Sariler’in 2. Piyade Taburunun gözetimindeki bölgeye izinsiz olarak girerek malzeme deposunun kapısını kırdıktan sonra içeride muhafaza edilen 2 adet klima iç ve dış ünitesi, 10 adet yangın tüpü, 1 adet 10 tonluk kriko, 8 adet 24 voltluk el tipi projektörü sirkat ettiklerini söyledi. Polis zanlıların mesele ile ilgili olarak şahadet verdiklerini ve iki adet klima iç ve dış ünitelerini aldıklarını kabul ettiklerini söyledi.

Polis memuru mesele ile ilgili olarak araştırma yapılacağını zanlıların çaldıkları klima ünitelerini 170 TL karşılığında Haspolat bölgesinde bir hurdacıya sattıklarını tespit ettiklerini ancak diğer bahse konu eşyaları bulamadıklarını belirterek aranan emareler ve verdikleri gönüllü ifadenin teyit ve tekzibinin yapılacağını belirterek zanlıların 2 gün polis te tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Murat Soydaş zanlıların ilk etapta soruşturma maksatlı 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.