1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TAÇOY: “ATATÜRK, NESİLLERE EŞSİZ ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEK”
TAÇOY: “ATATÜRK, NESİLLERE EŞSİZ ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEK”

TAÇOY: “ATATÜRK, NESİLLERE EŞSİZ ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEK”

Taçoy, Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk milleti ve insanlık için yaptığı hizmetlerin ve eserlerinin,

A+A-

TAÇOY: “ATATÜRK’ÜN, TÜRK MİLLETİ VE İNSANLIK İÇİN YAPTIĞI HİZMETLER VE ESERLERİ YOLUMUZU AYDINLATMAYA, NESİLLERE EŞSİZ ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEK”

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Genel Sekreteri Hasan Taçoy, Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk milleti ve insanlık için yaptığı hizmetlerin ve eserlerinin, yollarını aydınlatmaya, nesillere eşsiz örnek olmaya devam edeceğini kaydetti.

Taçoy, Atatürk’ün hedeflediği çağdaş, modern bir ülke olma yolunda hızla ilerlediklerini de belirtti.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Hasan Taçoy, Mustafa Kemal’in vefatının 77’nci yılında rahmetle ve minnetle andıklarını vurguladı.

“ATATÜRK İNSANLARIMIZIN EN ÖNEMLİ BULUŞMA NOKTALARINDAN BİRİ”

“Bugün, Büyük Atatürk’ün yolundan giden bizlere düşen görev, yüzümüzü geleceğe dönmek, ufkumuzu geniş, hedeflerimizi büyük tutmaktır” diyen Taçoy mesajında şunları da kaydetti:

“Türk milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde verdiği şanlı mücadele ile bağımsızlığını muhafaza, milli birlik ve beraberliğini güçlendirme, devletini sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir.

Atatürk bugün, milli mücadelemizin büyük komutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu olarak insanlarımızın en önemli buluşma noktalarından biridir.

Büyük önderin bizlere miras bıraktığı Cumhuriyet'in yılmaz bekçileri olarak, onun ilkelerine olan bağlılığımızı bugünde tüm dünyaya ilan ediyor, onun hedeflediği çağdaş, modern bir ülke olma yolunda hızla ilerlediğimizi bir kez daha hatırlatıyoruz.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.