1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TAÇOY: “KAMUOYUNA YANSIDIĞI ŞEKİLDE...''
TAÇOY: “KAMUOYUNA YANSIDIĞI ŞEKİLDE...''

TAÇOY: “KAMUOYUNA YANSIDIĞI ŞEKİLDE...''

Sonuçlar;

A+A-

“YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALAR BAŞARILI OLDU… PARTİ TABANINA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Genel Sekreteri Hasan Taçoy, partide kamuoyuna yansıdığı şekilde kitlesel istifalar olmadığını; yaşanan rahatsızlık konusunda dün gece yaptıkları görüşmelerde başarılı sonuçlar aldıklarını söyledi.

Güzelyurt bölgesindeki bazı partililerle görüşen Taçoy, görüşmelerinin ardından TAK’a yaptığı açıklamada, bu gece Güzelyurt bölgesindeki çalışmalarının başarılı sonuç verdiğini ifade etti.

Partiden kamuoyuna yansıyan şekilde kitlesel istifalar olmadığını söyleyen Taçoy, basında istifa ettiklerini söyleyen kişilerle görüştüklerini, bu görüşmelerin ardından da “istifaların gerçek olmadığı bulgusuna rastladıklarını” kaydetti. Taçoy, parti örgütlerini ayakta tutmak adına bu akşam görüşmeler yaptıklarını, istifa ettikleri söylenenlerin listesinde tekerrür isimlere rastladıklarını ve istifaların da söylendiği kadar yoğun olmadığını belirtti.

Hasan Taçoy, imzaları yayımlanan bazı örgüt başkanlarının partiye geri döndüğünü bildirdi.

Seri istifa olduğuna da inanmadıklarını söyleyen Taçoy, partilerle görüştüklerini ve görüşmeye devam edeceklerini vurguladı.

DP-UG Genel Sekreteri Hasan Taçoy, kendilerinin her zaman parti tabanına ve kararlarına önem verdiklerini dile getirerek, yarın akşam yapılacak merkez yönetim kurulu toplantısında da gerekli değerlendirmelerin yapılacağını yineledi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.