1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TAHKİKAT TAMAM, CEZAEVİNE...
TAHKİKAT TAMAM, CEZAEVİNE...

TAHKİKAT TAMAM, CEZAEVİNE...

Cihangir’de bir Vietnamlı kadının ırzına geçmeye teşebbüs etme iddiasıyla ilgili tutuklanan Thumazos Toumazou’yla ilgili tahkikat tamamladı

A+A-

Güney Kıbrıs’ta yaşayan Thumazos Toumazou adlı bir kişinin Vietnamlı bir kadının ırzına geçmeye teşebbüs ettiği gerekçesiyle ilgili başlatılan polis tahkikatı tamamlandı ve zanlı bir aylığına cezaevine gönderildi.

Zanlı Thumazos Toumazou, 30 Ağustos 2013 tarihinde Lefkoşa'ya bağlı Cihangir köyündeki bir bet ofiste, Vietnamlı bir kadını ilişkiye girmeye zorladığı iddiasıyla, kadının şikayeti üzerine gözaltına alınmıştı.

Başlatılan tahkikat süresince zanlı Thumazos Toumazou tutuklu kalmış ve hakkında soruşturma yürütülmüştü. Zanlı, dün yeniden teminat için mahkemeye çıkarıldı.

Dünkü davada 'Ev açma', 'Zorla alıkoyma', ve 'Irza geçmeye teşebbüs' suçlamasıyla tutuklanan zanlının soruşturmasının tamamlandığı kaydedildi. Zanlının Güney Kıbrıs'ta yaşadığına dikkat çekilerek, davalarında hazır olabileceği uygun bir teminata bağlanması talep edildi.

İddia makamının talebini ve savunma makamının beyanlarını dikkate alan yargıç, zanlıyı 1 ayı geçmemek üzere hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.