1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TAHLİL SONUÇLARI BEKLENİYOR!
TAHLİL SONUÇLARI BEKLENİYOR!

TAHLİL SONUÇLARI BEKLENİYOR!

Her yerde! Sonuçlar tahkikatın yönünü değiştirebilir;

A+A-

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi ekipleri tarafından 20 Şubat günü yapılan operasyonda tasarruflarında toplam 258 gram uyuşturucu bulunan Öner Denizsev ile Recep Kaptan hakkında dün Gazimağusa Kaza Mahkemesinden 4 gün ek tutukluluk emri temin edildi.

Mahkemeye  olayı aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Mustafa Kavaz, alınan bilgi ile zanlı1 Öner Denizsev’in evinde yaptıkları aramalarda mutfak ta fırın içerisinde 100 gram, logar içerisinde 3  gram ve bahçede 150 gram uyuşturucu bulduklarını söyledi.

Her yerden uyuşturucu çıktı

Aramanın yapıldığı saatte evde bulunan zanlı 2 Recep Kaptan’ın üzerinde yapılan aramalarda ise 5 gram uyuşturucu madde bulunduğunu anlatan Kavaz, zanlıların 21 Şubat’ta mahkeme huzuruna çıkarılarak haklarında 3 gün tutukluluk emri temin edildiğini anımsattı.

Konu ikametgahta bulunan uyuşturucu maddelerin Devlet Laboratuvarına, uyuşturucu maddelerin içerisinde bulunduğu paketlerin ise parmak izi incelemesine gönderildiğini anlatan Kavaz, sonuçların henüz gelmediğini söyledi.

Sonuçlar tahkikatın yönünü değiştirebilir

Gelecek olan parmak izi sonuçlarının tahkikatın seyrini değiştireceğini söyleyen Kavaz ayrıca mesele ile ilgili 1 kişinin arandığını aktardı. Kavaz soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlıların 8’ er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti. Savcı Hasan Çaltılı bu süreyi 4 gün ile sınırlandırdı.

Zanlıların avukatının da itirazı olmaması üzerine Yargıç Ayşen Toroslu zanlıların 4’er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.