1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TAHLİL SONUÇLARI BEKLENİYOR
TAHLİL SONUÇLARI BEKLENİYOR

TAHLİL SONUÇLARI BEKLENİYOR

Lefkoşa’da Atatürk Spor Salonu yakınlarında;

A+A-

Lefkoşa’da Atatürk Spor Salonu yakınlarında yol kenarında bulunan para cüzdanın içerisinde tespit edilen yaklaşık yarım gram sentetik cannobionid türü(bonzai) uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile ilgili Mathies Samuel Akaazau gözaltına alındı.

Polis, zanlının evinde yaptığı aramada içerisinde bonzai olduğuna inanılan olduğuna sigara kalıntısını bularak emare aldı.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne dün çıkarılan zanlı aleyhinde 4 gün tutukluluk kararı alındı.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Hale Ahmet Raşit huzurunda görüşülen duruşmada İddia Makamı Başsavcılık adına Savcı Damla Güçlü, polis memuru Mustafa Zor’u mahkemede tanık olarak dinletti.

Polis memuru Zor, mahkemede yeminli şahadet vererek olayla ilgili bulguları aktardı.

Zor, Atatürk Spor Salonu yakınlarında bulunan cüzdanda yapılan incelemede beyaz kağıt arasına gizlenmiş yarım gram ağırlığında bonzai olduğuna inanılan maddenin bulunarak, emare alındığını dile getirdi.

Zanlının evinde yapılan aramada ise içerisinde cannobionid kalıntısı olduğuna inanılan sigaranın bulunduğunu ve emare alındığını kaydeden Zor, bulunan emarelerin laboratuara gönderildiğini ve tahlil sonuçlarının beklendiğini ifade etti.

4 gün tutukluluk
Polis memuru Zor, tahkikatın yeni başladığını, alınması gereken ifadeler ve aranan emareler olduğunu işaret ederek, zanlının 4 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkemede aktarılan olgular ışığında Kıdemli Yargıç Hale Ahmet Raşit ise soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının 4 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

YD

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.