1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TAHLİL SONUÇLARI BEKLENİYOR!
TAHLİL SONUÇLARI BEKLENİYOR!

TAHLİL SONUÇLARI BEKLENİYOR!

Yeniden mahkemeye çıkarıldı...

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

Beyarmudu Kara Giriş Kapısı’ndan KKTC’ye 5 gr ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ithal ettiği gerekçesiyle tutuklanan zanlı Ahmet Zeyin dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde ithali” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Zeyin’in tutukluluk süresi 4 gün daha uzatıldı.

TAHLİL SONUÇLARI BEKLENİYOR

Meselenin tahkikat memuru Hüseyin Osum, zanlı Ahmet Zeyin’in 20 Ocak tarihinde Beyarmudu Kara Giriş Kapısı’ndan aracı ile KKTC’ye giriş yaptığı sırada tasarrufunda 5 gr Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile yakalandığını anımsattı. Konu uyuşturucu olduğuna inanılan maddenin Devlet Kimya Laboratuvarına göderildiğini belirten Osum, tahlil sonuçlarının beklendiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Osum, zanlının 8 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

4 GÜN DAHA

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Banu Soyer, zanlı Ahmet Zeyin’in tahkikat maksatları bakımından 4 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Detay

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.