1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TAHMİN EDİN NE YAPIYOR!
TAHMİN EDİN NE YAPIYOR!

TAHMİN EDİN NE YAPIYOR!

KKTC'nin ne duruma geldiğine bir bakın!

A+A-

 

KKTC’de yaşanan kural tanımamazlık kervanına Dikmen Belediyesi de katıldı. Temel görevlerinden biri yasaları ve kuralları uygulatmak olan bu belediyemizin yaptığı ülkenin ne duruma geldiğini ortaya kokuyor.

Dün gazetemize gelerek şikayette bulunan bir vatandaş, Dikmen Belediyesine ait KT 925 plakalı vidanjörün, Dağyolu Ağıllar Bölgesi yanındaki bir tarlaya atık sularını boşalttığını iddia ederek elindeki fotoğrafları gazetemize teslim etti. Oldukça sinirli olduğu gözlemlenen vatandaş, bir belediyenin böyle bir işlemi yapmasının kabul edilemez olduğunu ve bunun derhal durdurulması gerektiğini belirtti.

“İhbar gerekir”
Bu arada konu ile ilgili olarak bilgisine başvurulan Çevre Dairesi Müdürü Hasibe Kusetoğluları, daire olarak  vatandaşların ihbarda bulunarak ifade vermeleri halinde işlem yapabileceklerini söyledi. Kusetoğluları şu anda Haspolatta bulunan Lefkoşa Arıtma Tesisinin bu atık suları kabul ettiğini anlatarak,  bu ve benzeri olaylara yönelik bireysel çözüm yerine toplumsal çözüm aranması gerektiğini vurguladı.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.