1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TAHSİNSOY YOĞUN BAKIMDA
TAHSİNSOY YOĞUN BAKIMDA

TAHSİNSOY YOĞUN BAKIMDA

Beyarmudu – Dörtyol anayolunda meydana gelen kazada 28 yaşındaki İbrahim Tahsinsoy ağır yaralandı.

A+A-

Mağusa’daki işine gitmek için yola çıkan İbrahim Tahsinsoy, yönetimindeki araçla Beyarmudu-Dörtyol anayolunda seyrederken viraja alamayarak yoldan çıkıp iki takla attı. Kaza sonucu ağır yaralanan Tahsinsoy, iki kez ameliyat edildi

 Gamze BAYKUR

Beyarmudu – Dörtyol anayolunda dün sabah saat 08:30 raddelerinde meydana gelen kazada 28 yaşındaki İbrahim Tahsinsoy ağır yaralandı. Akdoğan’da ikamet eden ve dün sabah Mağusa’daki işine gitmek için yola çıkan İbrahim Tahsinsoy, yönetimindeki GU 941 plakalı araç ile Beyarmudu-Dörtyol anayolunda seyrederken viraja geldiği esnada yolun solundan çıkıp sağına geçti ve bankete düşerek 2 takla attıktan sonra tarlaya savruldu.

LEFKOŞA’YA KALDIRILIRKEN FENALAŞTI...

Kazada ağır yaralanan İbrahim Tahsinsoy, Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı. Böbrek ve karaciğerinde kanama olduğu ve vücudunda kırıklar olduğu tespit edilen Tahsinsoy, ameliyatın ardından doktor eşliğinde Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılmak üzere ambulansla yola çıkarıldı. Ancak Tahsinsoy’un yolda tansiyonunun düşüp fenalaşması üzerine Mağusa Devlet Hastanesi’ne geri getirilerek acil olarak ikinci kez ameliyata alındı. İkinci kez ameliyata alınan Tahsinsoy, ameliyattan çıkar çıkmaz Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevkedilerek yoğun bakım ünitesinde müşahede altına alındı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.