1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “TAKIM LEFKOŞA” SIRASIYLA DANA, HARMANCI VE FELLAHOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
“TAKIM LEFKOŞA” SIRASIYLA DANA, HARMANCI VE FELLAHOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

“TAKIM LEFKOŞA” SIRASIYLA DANA, HARMANCI VE FELLAHOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

‘Takım Lefkoşa’ ekibi, bugün sırasıyla, UBP, TDP ve LTB’yi ziyaret etti.

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Lefkoşa Türk Belediyesi Meclis Üyesi adaylarından oluşan ‘Takım Lefkoşa’ ekibi, bugün sırasıyla, UBP, TDP ve LTB’yi ziyaret etti.

DP-UG’den yapılan yazılı açıklamaya göre, ilk olarak UBP’yi ziyaret eden DP-UG LTB Meclis Üyesi adayları, UBP İlçe Başkanı Faiz Sucuoğlu, LTB Başkan adayı Kemal Deniz Dana ve UBP LTB Belediye Meclis Üyesi adayları tarafından karşılandı.

Ziyarette konuşan DP Ulusal Güçler Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı ve Lefkoşa İlçe Başkanı Kemal Hıfzıoğlu, belediye meclis üyesi adaylığı ile aslında çok önemli bir göreve talip olduklarını ve 29 Haziran sonrası tecrübelerini bu noktada paylaşacaklarını söyledi.
Hıfzıoğlu, yeni dönemde de bir takım projeleri bulunduğunu, DP Ulusal Güçler’in bu projelerine destek verecek, yapılandırabilecek, hep birlikte sahiplenebilecek Başkan adaylarına eşit mesafede olduklarını söyledi.

TDP

DP Ulusal Güçler Lefkoşa Türk Belediyesi Meclis Üyesi adaylarından oluşan ‘Takım Lefkoşa’ ekibi daha sonra TDP Lefkoşa Belediye Başkan adayı Mehmet Harmancı’yı ziyaret etti.

DP Ulusal Güçler LTB Belediye Meclis Üyesi ve yeni dönemde de aday olan Rauf Denktaş, konuşmasında Lefkoşalının hak ettiği hizmeti artık alması gerektiğini söyleyerek,  kendilerinin de denetimci ve yardımcı olacaklarını belirtti.

“Yeni dönemde artık Lefkoşa ve Lefkoşalının geçmişi hatırlamayacağı güzellikleri yaşamasını istiyoruz” diye Rauf Denktaş, belediyede çok büyük sıkıntılar olduğunu bildiklerini, daha çok çalışarak sorunların üstesinden gelmeyi başaracaklarını kaydetti.

CTP

Takım Lefkoşa son olarak, CTP-BG  LTB Başkanı adayı Kadri Fellahoğlu’nu Belediye Binası’nda ziyaret etti.

Burada da söz alan Rauf Denktaş, Fellahoğlu’na seçim sürecinde başarılar dilerken, geçmiş dönemde yapmış olduğu çalışmalardan ötürü de Lefkoşa halkı adına teşekkür etti.

TAKIM LEFKOŞA’DAN NAR AĞACI…

DP Ulusal Güçler LTB Belediye Meclis Üyesi adayları hem Lefkoşa’nın simgelerinden olması, hem de bereketi temsil etmesi açısından ziyaret ettikleri yerlerde Nar Ağacı fidanı da armağan ederek, bunun Lefkoşa’nın güzelleştirilmesine yönelik ilk ortak adım olduğunu kaydettiler.

Tüm başkan adaylarına başarılar dileyen Takım Lefkoşa, Lefkoşa için hep birlikte çalışmak gerektiğini söyledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.