1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. "Taksici Bana Yavrum Deyince..."
"Taksici Bana Yavrum Deyince..."

"Taksici Bana Yavrum Deyince..."

Fatma Girik kahkahaya boğdu...

A+A-
16'ncı Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'nde Onur Ödülü'ne layık görülen ünlü oyuncu Fatma Girik'in, taksiciyle arasında geçen bir anıyı anlatması festivale katılan vatandaşları kahkahaya boğdu.
 
Ünlü Yeşilçam oyuncusu Fatma Girik, Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivaline onur konuğu olarak katıldı. Festivalde Fatma Girik’e, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün tarafından Yaşam Boyu Onur Ödülü verildi.
Ödülü aldıktan sonra bir konuşma yapmak üzere eline mikrofonu alan Girik, "Annem Gayrettepe’de oturuyor. Bende bir yere gitmek için taksi çağırdım. Taksiciye ‘Gayrettepe’ye gideceğim’ dedim.
 
Taksici bana, ‘Yavrum  ben oraya gitmiyorum’ dedi. Ben de bana yavrum deyince hemen camdan içeriye girdim ve ‘İstiyorsan senin dediğin yere gidelim’ dedim. Beni görür görmez ‘Başkanım özür dilerim’ diyerek indi ve hemen kapıları açtı.
 
Ben de dedim ki ona ‘Oğlum ben 72 yaşındayım bu yavrum lafı benim hoşuma gider ama tutar genç birine söylersin başın belaya girer’ dedim" şeklinde bir taksiciyle yaşadığı anıyı anlattı.
 
Girik’in taksiciyle yaşamış olduğu anı festivale katılan vatandaşları kahkahalara boğdu.
 
 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.