1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TAKSİCİDEN ALMIŞ, ORJİNAL OLDUĞUNA İNANMIŞ
TAKSİCİDEN ALMIŞ, ORJİNAL OLDUĞUNA İNANMIŞ

TAKSİCİDEN ALMIŞ, ORJİNAL OLDUĞUNA İNANMIŞ

Taksiciden almış, orjinal olduğuna inanmış

A+A-

Üzerinde kendi resmini yapıştırıp düzenlediği sahte Romanya kimlik kartı ile sınır dışı Güney Kıbrıs’a başkasının kimliği ile girmeye çalışan Moldovya uyruklu Grigore Saltinsci Lokmacı kara giriş kapısından Güney Kıbrıs’a geçmek isterken yakalandı. Moldovya uyruklu zanlı,  dün tutukluluk talebi ile nöbetçi mahkemeye çıkarıldı.
Yargıç Musa Avcıoğlu zanlı Grigore Saltinsci’nin 3 gün soruşturma amaçlı poliste tutuklu kalmasına emir verdi.
Kimliği temin eden 1 kişi aranıyor
Soruşturmayı yürüten polis memuru Fahri Gümüşsoy mahkemede ifade verdi. Gümüşsoy zanlı  Grigore Saltinsci’nin önceki gün adına düzenlemiş olduğu ve üzerinde kendi resminin bulunduğu sahte Romanya kimlik kartı ile İhraç edilmiş olduğu Güney Kıbrıs’a geçmek isterken yakalandığını anlattı. Kimliği meçhul bir kişi tarafından para karşılığı almış olduğu sahte kimlikle Güney Kıbrıs’a geçmek isterken Lokmacı kara giriş kapısında görevli memur tarafından fark edilerek tutuklandığını söyleyen polis memuru Fahri Gümüşsoy, zanlı adına başlatılan soruşturmanın henüz yeni başladığını kaydetti.

Polis memuru soruşturma ile ilgili aranan 1 kişinin ve alınması gereken ifadelerin olduğunu “Başkasının kimliğine bürünerek” sahte davranışta bulunan Moldavya uyruklu Grigore Saltinsci’nin soruşturma amaçlı 3 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 gün daha poliste
Huzurunda yapılan beyanları değerlendiren Yargıç Musa Avcıoğlu polisin soruşturmasını salimen yürütebilmesi için Grigore Saltinsci’nin 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.