1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. TAKSİM GEZİ'DE 7 HAZİRAN SABAHI
TAKSİM GEZİ'DE 7 HAZİRAN SABAHI

TAKSİM GEZİ'DE 7 HAZİRAN SABAHI

Gezi Parkı protestolarının merkezi olan Taksim Meydanı, 11. güne sakin uyandı.

A+A-

Gece düzenlenmesi düşünülen konserlerin iptal edildiği meydanda, sabaha kahvaltı ve temizlikle başlayan göstericilerin sayısı, yavaş yavaş artıyor.

Türkiye’nin dört bir yanına yayılan Gezi Parkı protestolarının başını çeken Taksim Meydanı, 11. güne sakin bir şekilde uyandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kuzey Afrika ziyaretlerini tamamlayarak Türkiye’ye döndüğü gece, Taksim’de olaysız geçti.

Son günlerce bir karnaval havasına bürünen Taksim’de, dün gece ünlü sanatçıların katılmasının beklendiği konserler, protesto gösterilerinde hayatını kaybedenleri anmak için iptal edilmişti. Meydandaki göstericiler, gece anma törenleri düzenlendikten sonra çeşitli faaliyetlerine devam etti.

Göstericilerin kitap, şiir okuyarak ve şarkı söyleyerek vakit geçirdiği Taksim Meydanı’nda sabaha karşı birçok kişi çadırına ve uyku tulumlarına çekildi. Sabahın ilk saatlerinde ise ilk önce temizlik çalışmaları, ardından kahvaltı başladı. Göstericiler aynı zamanda gün içinde kullanacakları yeni pankartları hazırladı.

Meydandaki yoğunluğun ilerleyen saatlerde artması bekleniyor.

Seyyar tuvaletler geldi

Eylemlerin 11. gününde Taksim Gezi Parkı'na seyyar tuvaletler getirildi.

 

Kaynak: Akşam

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.