1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TAKSİTLİ SANDVİÇ!
TAKSİTLİ SANDVİÇ!

TAKSİTLİ SANDVİÇ!

Taksitli sandviç!

A+A-

Hazım Büfe sahibi Kemal Öztüren, müşterilerden gelen yoğun talep üzerine kredi kartı ile satış için post cihazı aldı

Mihriban TAT
Gazimağusa Suriçi bölgesinde faaliyet gösteren Hazım Büfe’nin sahibi Kemal Öztüren, müşterilerden gelen yoğun talep üzerine kredi kartı ile satış için post cihazı aldığını söyledi.
Öztüren, bir müşterisinin yediği sandviçi kredi kartıyla ödemek istediğini ve ödemeyi de 3 takside bölmesini talep ettiğini belirterek, “Bu olaydan sonra taksitli sandviç satışına da başladık” dedi.


Yaşadığı bu ilginç olayı  anlatan Öztüren, dükkanına gelen bir müşterinin bir adet sandviç siparişi verdiğini söyledi. Müşterinin sandviçi yemesinin ardından ödeme yapmak istediğini aktaran Öztüren, ödemenin kredi kartıyla yapılacağından dolayı pos cihazını alıp müşterinin yanına gittiğini ifade etti.

Şaka sandı
Bir sandviç parasının karttan çekileceği esnada müşterinin “Taksit yapıyor musunuz?” şeklinde ilginç bir soru sorduğunu anlatan Öztüren, müşterinin kendisiyle dalga geçtiğini sandığını aktardı. Ancak müşterinin ciddi ciddi bu soruyu sormuş olmasını anlamasının ardından ironi yaparak “Yapılır” cevabını verdiğini, bunun üzerine müşterinin bir sandviç parasını 3 taksite bölmeyi istediğini kaydetti. Öztüren, müşterisinin bu isteğini yerine getirdi ve bir sandviç fiyatını 3 aylık takside bölerek ödemeyi tahsil etti.

Yine geldi, yine taksit yaptırdı
“Müşterinin de gönlü olsun” diyen Öztüren, daha sonra aynı müşterinin 4-5 tane arkadaşıyla yine büfesine geldiğini ve 50 TL’lik hesabı da taksitle ödediğini aktardı. Olayın şaşkınlığını yaşayan Öztüren, “Ne günlere kaldık. Vatandaşı anlıyorum. Ekonomik kiriz var ama bir sandviç fiyatını 3 takside bölmek de nedir” ifadelerini kullandı.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.