1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. TALAT’A DESTEK
TALAT’A DESTEK

TALAT’A DESTEK

UBP’lilerin yaptığı kuliste önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 2.Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’a destek olacakları, CTP ile koalisyona girilmemesi gerektiği konuşuldu:

A+A-

UBP’lilerin yaptığı kuliste önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 2.Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’a destek olacakları, CTP ile koalisyona girilmemesi gerektiği konuşuldu:

Ramazan Bayramı nedeniyle dün Ulusal Birlik Partisi (UBP)’nin Lefkoşa’daki genel merkezinde bayramlaşma töreni düzenlendi. UBP Genel Başkanı, Başbakan İrsen Küçük ve milletvekilleri bayram tebriklerini kabul etti. İrsen Küçük parti merkezinde bayramlaşırken, bina dışına bekleyenler sohbet etme fırsatı buldu. UBP’liler partinin akıbetini konuştu, herkes fikrini ortaya koydu.
BAYRAM BAYRAM CADI KAZANI
Ramazan Bayramı nedeniyle dün saat 10.00 sıralarında UBP’ de bayramlaşma töreni düzenlendi. UBP Genel Başkanı, Başbakan İrsen Küçük tebrik kabulüne geldiği sırada ve parti merkezinde bulunduğu sürede dışarda bekleyen partililer arasında yaşanan diyaloglar dikkati çekti. Partililerin yaptığı kuliste Nisan 2014 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 2.Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’a destek olacakları, CTP ile koalisyona girilmemesi gerektiği, partinin köklü temizliğe ihtiyaç duyduğu konuları konuşuldu.
TALAT’A DESTEK
Bir kısım partili İrsen Küçük’ün elini öpen delegeleri ikiyüzlülükle suçladı. Bazı partililer ise İrsen Küçük ile bayramlaşanları kınayarak, “İstifa etmesi için yaygara koparanlar şimdi elini öpüyor” yorumunda bulundu. Bazı partililer de “İrsen Küçük kime destek olduysa onlar şimdi burada değil, Sarayda boy gösteriyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyumu Talat’a vereceğim” şeklinde konuştular.
AVCI, UBP İÇİN FIRSAT
Seçimlerde sandıktan çıkamayan Turgay Avcı ise “Talat’tan daha iyi bir adayımız yok muydu ki onu öne çıkardınız. Bizim için şimdi fırsat zamanı, UBP’de köklü temizlik yapma zamanı. Bana göre UBP koalisyon ortaklığına girmesin. Bu süreyi toparlanmakla geçirsin. Bırakalım CTP gelsin. Çıksın özelleştirme istemediğini söylesin ya da maaşlara yüzde 30 zam yapsın eğer yapabiliyorsa. Biz kendimizi toparlayalım.2 yıl sonra yeniden tırmanışa geçeriz. Bu UBP için bir fırsat” şeklinde yanına bulunan partililerle kulis yaptı.
UBP’LİLER KARARLI
Bir araya gelip partinin akıbetini konuşan bazı partililer ise 2.Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’ın adaylığını onayladıklarını ifade ederek, “Talat gelsin, oyumuz ona” şeklinde yorum yaptılar.

Starkıbrıs

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.