1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ‘TALİHİM YOK BAHTIM KARA’
‘TALİHİM YOK BAHTIM KARA’

‘TALİHİM YOK BAHTIM KARA’

‘Talihim yok bahtım kara’

A+A-

Hırsızlık için girdiği evin penceresinden sokağa atladığı esnada devriye gezen polis ekibine yakalanan Ahmet Yüksel, 2 yıl hapis cezasına çarptırıldığını duyunca isyan etti

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da 30 Haziran 2015 tarihinde, hırsızlık amacı ile girdiği evin penceresinden sokağa atladığı esnada, bölgede devriye gezen polis ekibine yakalanan Ahmet Yüksel’in yargı süreci dün tamamlandı. Sanığın aleyhine getirilen davaları kabul etmemesi üzerine başlayan duruşma sürecinin tamamlanmasının ardından dün kararını veren Ağır Ceza Mahkemesi sanığı oybirliği ile aleyhine getirilen davalardan suçlu bulup mahkum ettiğini açıkladı. Mahkemenin hakkında verdiği 2 yıl hapislik cezası sonrası adeta yıkılan Sanık Ahmet Yüksel, hakkındaki suçlamaları kabul etmediğini yineleyerek, “Talihim yok bahtım kara” diye diye cezaevine gitti.

İddia Makamı davasını ıspatladı
Gazimağusa Ağır Ceza Mahkeme Heyeti adına kararı okuyan Yargıç Hasan Dağlı, sanığın aleyhine getirilen davları İddia Makamının her türlü makul süpheden ari olarak ıspatladığı kanaatine vararak sanığı itham edildiği davalardan suçlu bulup mahkum ettiklerini açıkladı.

Yaygın suç türleri arasında
Sanığın işlediği suçun son zamanlarda iyice artış gösteren suç türleri arasında olduğunu belirten Dağlı, kamu yararı gereği bu suçu işleyenlere etkin, ibret verici ve caydırıcı cezlar verilmesinin gerekli olduğuna vurgu yaptı.

Sanık uslanmıyor
Sanığın benzer birçok sabıkası bulunduğunu ve adeta uslanmaz bir suçlu profili çizdiğini belirten Dağlı, sanığın hırsızlık amacı ile girdiği evde her hangi bir zarar ziyanın olmamasını, sanığın konu evde hırsızlık yapmamasını ve ailevi durumunu da sanık lehinde hafifletici nedenler olarak değerlendirdiklerini belirttikten sonra sanığı 2 yıl hapse mahkum ettiklerini açıkladı.

Diyalog

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.