1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TALİP ATALAY, MİLLETVEKİLİ ADAYI OLAMADI
TALİP ATALAY, MİLLETVEKİLİ ADAYI OLAMADI

TALİP ATALAY, MİLLETVEKİLİ ADAYI OLAMADI

Talip Atalay, milletvekili adayı olamadı

A+A-

Türkiye Cumhuriyeti'nde gerçekleşecek olan seçimlerde AKP'den aday adayı olan Talip Atalay aday olma hakkını kazanamadı.

Talip Atalay konu ile ilgili kişisel Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada, verilen kararın Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi. Atalay'ın açıklaması şöyle:

Yeni Türkiye'nin inşasında görev alacak , Mersin’imizi TBMM çatısı altında temsil edecek milletvekili adayları bildiğimiz üzere genel merkezimizce bugün komu oyuna açıklandı. Birbirinden değerli aday adayları içinden,sorumluluk yüklenecek bu on bir adayımızı tebrik ederim. Hayırlı olsun. Allah bu süreçte yar ve yardımcıları olsun.

Gün darılıp bir köşeye çekilme günü değildir. Nefsimiz, davamızdan daha değerli değildir.Şunu unutmamak gerekir ki nefsini davasından büyük görenler, hüsrana uğrarlar. Gün tek bilek ve tek yürek olup ülkemize, partimize ve davamıza sahip çıkma günüdür. Şu an itibariyle bize düşen görev seçimdeki siyasi zafere odaklanmaktır. Ben , bu kutlu davanın bir neferi olarak, aday gösterilen dava arkadaşlarıma, 7 Haziran 2015 seçimlerinde partimizin başarısı için her konuda destek olacağımı ifade etmek istiyorum..

Aday adaylığım sürecinde şahsıma gösterdikleri tüm ilgi ve desteklerden dolayı tüm Mersinli hemşehrilerime, parti teşkilatımızın tüm kademelerine, STK’lara, muhtarlarımıza, basınımıza en kalbi şükranlarımı sunarım.

Genel merkezimizce verilmiş bu kararın Türkiye'mize ,Mersin'imize ,aziz milletimize,partimize hayırlı olmasını diliyorum.

DURMAK YOK , YOLA DEVAM...

TALİP ATALAY

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.