1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Tam 10 yıl sonra aynı filmdeler
Tam 10 yıl sonra aynı filmdeler

Tam 10 yıl sonra aynı filmdeler

Tam 10 yıl sonra aynı filmdeler

A+A-

Tam 10 yıl sonra aynı filmde buluşan Brad Pitt ve Angelina Jolie çifti, Kasım'da vizyona girecek 'By the Sea' filmi ile çok konuşulacak.

Birlikte rol aldıkları 2005 yapımı ‘Bay ve Bayan Smith’ (Mr. & Mrs. Smith) filminin setinde tanışan ve 2014 yılında ilişkilerini evlilikle noktalayan Angelina Jolie ve Brad Pitt yıllar sonra yine bir sinema filminde birlikte rol alacak.

FRAGMAN İÇİN TIKLAYINIZ

SORUNLU İLİŞKİLERİ OLAN ÇİFTİ CANLANDIRACAKLAR

By the Sea filmi için kameralar karşısına geçen çift, sorunlu ilişkileri olan bir karı kocayı canlandırıyor. 1970′li yıllarda geçen film 13 Kasım’da vizyona girecek.

EN ÇOK KAVGA SAHNELERİNDE ZORLANDILAR

By the Sea filminin yapımcılığı ve yönetmenliği de Angelina Jolie’e ait. Angelina Jolie By the Sea’de eşi Brad Pitt’le oynadığı kavga sahnelerinde çok zorlandığını söylemişti.

BY THE SEA FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

By the Sea filminin konusu ise şu şekilde: Film 1970′lerde yaşayan sorunlu bir çiftin hikayesini anlatıyor. Çiftin arasında psikolojik-fiziksel şiddet ve gerilim var. Jolie eski dansçı Vanessa’yı, Pitt ise yazar olan Roland’ı canlandırıyor. Çift, ilişkilerini çıkmaza düşüren olayla birlikte kendi dünyalarına sıkışıp kalıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.