1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TAM BİR ÖLÜM ÇUKURU
TAM BİR ÖLÜM ÇUKURU

TAM BİR ÖLÜM ÇUKURU

Tam Bir Ölüm Çukuru

A+A-

Serhatköy’deki hız tespit kamerası yakınına kazılan 5 metre derinliğindeki büyük çukur, büyük tehlike yaratıyor, kazaya davetiye çıkarıyor.

Güren TİLKİ

Güzelyurt-Lefkoşa tek şeritli anayol üzerinde su projesi kapsamında kazılan çukurlar, tehlike yaratıyor, trafik kazalarına davetiye çıkarıyor.

Serhatköy’deki hız tespit kamerası yakınında, yolun bir bölümü de içine alınarak kazılan büyük çukur, iki arabanın anayolda yan yana geçmesini zorlaştırıyor.

Hiçbir uyarı levhasının bulunmadığı yolda, özellikle de hava karardıktan sonra tehlike daha da büyüyor.

Sokak aydınlatmasının da bulunmadığı bölgede, kazılan çukurlar ölüme davetiye çıkarıyor.

Yaklaşık 5 metre derinliğindeki büyük çukur, sadece arabaları değil, köy yolu içerisinde yürüyen vatandaşların da can güvenliğini tehdit ediyor.

Yetkililerin dikkatini çekmek için bahçeye pankart astılar

Aynı yol üzerinde Zümrütköy’de sakin emekli öğretmen Emir Çayan’ın isyanı ise büyük.

40 yıldır Güzelyurt-Lefkoşa anayolu üzerindeki Zümrütköy kavşağı yakınlarında birçok kez trafik kazası meydana geldiğini belirten Çayan, bahçelerinin önünde hayatını kaybeden çok insan olduğunu üzülerek anlattı.

Çayan, bahçesinin önünden geçen yolun keskin virajlı olması nedeniyle kazaya davetiye çıkardığını ifade ederek bahçesindeki ağaçlara her gün bir arabanın zarar verdiğini belirtti.

Bahçede işledikleri sırada kendilerinin de can güvenliği olmadığını ifade eden Çayan, yetkili birimlere çok kez şikayette bulunduğunu ancak kimsenin kendisini dikkate almadığını savundu.

Çayan, yetkililerin dikkatini çekebilmek için bahçesinin kenarına ve içine iki pankart astığını belirtti.

Emir Çayan, “Bu yolda 40 yıldır süratten kaza yapanlar için devlet önlem almıyor” ile “Bu yolda kaza yapan araçlar için önlem almayan devlet, suçludur” yazılı iki pankartı dikkat çekmek için bahçeye astığını söyledi.

KIBRIS

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.