1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TAM BİR SUÇ MAKİNESİ
TAM BİR SUÇ MAKİNESİ

TAM BİR SUÇ MAKİNESİ

Sahte kimlikle geldi uyuşturucu satarken yakalandı...

A+A-

Türkiye’den, Halep Bayırlı adına düzenlenen kimlikle 27 Ekim’de KKTC’ye geldi, 5 gün sonra uyuşturucu satmaya çalışırken suçüstü yakalandı.

SAHTE KİMLİKLE GELDİ:

Polisin şüpheli hareketleri nedeniyle takibe aldığı Halep Bayırlı, önceki akşam uyuşturucu hap pazarlamaya çalışırken suçüstü yakalandı. Üzerinden 25 uyuşturucu hap çıkan Halep Bayırlı’nın kimliğin de sahte olduğu anlaşıldı

 HAPİSTEN FİRAR ETTİ:

 Polis soruşturma kapsamında Halep Bayırlı adına düzenlenen kimlik taşıyan kişinin firari bir suçlu olduğunu tespit etti. “Yaralama” ve “Mala zarar verme” suçlarından 10 yıl hapislik cezası alan adamın Antakya’da cezaevinden firar ederek KKTC’ye geldiği belirlendi

Devrim DEMİR

Antakya-Hatay’da cezaevinden firar ederek düzenlediği sahte kimlikle ülkeye 27 Ekim tarihinde giriş yapan Halep Bayırlı, önceki gün Karakum’da bir alışveriş merkezinin oto parkında uyuşturucu hap satarken yakalandı.

Zanlının ülkeye giriş yaptığı Halep Bayırlı isimli kimliğin sahte olduğu öğrenildi.

Bayırlı’nın ayrıca Türkiye’de “Yaralama” ve “Mala zarar verme” suçlarından 10 yıl hapislik cezası aldığı, cezasının bir kısmını yattıktan sonra Antakya Cezaevinden firar ettiği ortaya çıktı.

Ülkeye 27 Ekim’de Girne Turizm Limanı’ndan giriş yapan ve tasarrufunda 25 adet uyuşturucu hap ithal eden Bayırlı, önceki gün Narkotik ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

İşlediği suçları itiraf eden zanlı, tutukluluk talebiyle dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlı aleyhindeki soruşturmanın devam ettiğini ifade ederek, 1 gün tutuklu kalmasına karar verdi.

Satış yapmak isterken yakalandı

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ali Çavuş, mahkemede verdiği ifadede zanlı Halep Bayırlının uyuşturucu hap “ithal” ve “tasarruf” suçlarından yakalandığını anlattı.

Polis memuru Ali Çavuş, Narkotik ekiplerinin önceki gün saat 18.30 sıralarında Karakum’da bir otopark içerisinde zanlının şüpheli görülmesi üzerine yakın takibe alındığını söyledi.

Çavuş, görevli polis ekiplerinin zanlının üzerinde yaptığı aramada 8 adet tam, 4 adet yarım ve 50 miligram toz uyuşturucu ele geçirdiklerini belirtti.

25 hapla geldiğini itiraf etti

Soruşturmayı yürüten polis memuru Ali Çavuş, zanlı Halep Bayırlıdan yapılan sorgulamada, söz konusu uyuşturucu hapları 25 adet olarak 27 Ekim tarihinde ülkeye Girne Turizm Limanı’ndan ithal ettiğini kaydetti.

Soruşturmanın devam ettiğini kaydeden Çavuş, zanlının 1 gün tutuklu kalması talebinde bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.