1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TAM ÇETE İŞİ
TAM ÇETE İŞİ

TAM ÇETE İŞİ

Karşıyakalı Mehmet Dereci’nin ağır yaralanmasına neden olan ve olay yerinden kaçarak günlerdir polis tarafından aranan sürücünün Tarkan Çetereisi olduğu ortaya çıktı

A+A-

3 GÜN SONRA TESLİM OLDU

Karşıyakalı Mehmet Dereci’nin bacağını kaybetmesine neden olan kazaya karışan aracın sürücüsü Tarkan Çetereisi önceki gün polise giderek teslim oldu. Tarkan Çetereisi ve olay yerinden kaçması için ona yardım ettiği iddia edilen Gökhan Çetereisi ile Darbaz Yaşlı tutuklandı

Karşıyakalı Mehmet Dereci’nin ağır yaralanmasına neden olan ve olay yerinden kaçarak günlerdir polis tarafından aranan sürücünün Tarkan Çetereisi olduğu ortaya çıktı. Çetereisi kazadan 3 gün sonra polise giderek teslim oldu.  Ayrıca Tarkan Çetereisi’ne olay yerinden kaçması için yardım ettiği iddia edilen Darbaz Yaşlı ve Gökhan Çetereisi de polis tarafından gözaltına alındı.

Zanlılar dün polisin tutukluluk istemiyle Girne Kaza Mahkemesi’nde yargıç önüne çıkarıldı. Mahkeme zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalması kararını verdi.

Kamera kayıtları incelenecek

Mahkemede araç sürücü Tarkan Çetereisi ve onun olay yerinden kaçmasına yardım ettiği iddia edilen Darbaz Yaşlı ve Gökhan Çetereisi için ayrı davalar okudu.
Polis, zanlının açık ifadesinin alındığını, görgü tanıklarının bir kısmını ile görüşüldüğünü ve kamera görüntülerinin bir kısmının incelendiğini belirterek soruşturmanın devamı için zanlı Çetereisi aleyhine 3 gün tutukluluk talep etti.

“İfadeler çelişiyor”

İkinci dava ise zanlı Tarkan Çetereisi’nin olay yerinden kaçmasına yardım ettiği iddia edilen Darbaz Yaşlı ve Gökhan Çetereisi için okundu. Polis zanlıların verdikleri ifadeyle görgü şahitlerinin ifadelerinin çeliştiğine dikkat çekerek zanlılar aleyhine 3 gün tutukluluk istedi. 

Dereci kazada bacağını kaybetti

Girne-Güzelyurt anayolunda 13 Temmuz’da meydana gelen kazada, Mehmet Dereci ağır yaralanarak bacağını kaybetmişti. Kazada, normal yolunda seyreden Mehmet Dereci yönetimindeki MA 295 plakalı motosiklete çarpan, FN 346 plakalı aracın sürücüsü Tarkan Çetereisi, olay yerinden kaçmıştı.

(havadis)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.