1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Tam İki Kez Ölen Adam O Soruya Yanıt Verdi!
Tam İki Kez Ölen Adam O Soruya Yanıt Verdi!

Tam İki Kez Ölen Adam O Soruya Yanıt Verdi!

Öldükten sonra ne oluyor?

A+A-

'İki kez ölen adam' öldükten sonra ne oluyor sorusunu yanıtladı

Yüzyıllar boyunca konuşulan 'öldükten sonra neler oluyor' sorusuna, iki kez öldüğünü iddia eden adam Reddit üzerinden cevapladı. Adamın hikayesi büyük ilgi çekti.

Sosyal haber sitesi Reddit'e hikayesini yazan @r00tdude isimli kullanıcı, iki kez öldüğünü söyledi. İlk ölümünün bir motorsiklet kazası sonucu vücudunun acı ve fiziksel darbe sonucu kendini kapatması sonucu gerçekleştiğini söyleyen adam, ikinci ölümünün ameliyattan sonra çok fazla ağrı kesici aldıktan sonra olduğunu anlattı.
22 yaşındaki adam, yaşadığı deneyim hakkında sorulan sorulara cevap da verdi. İki kez ölen adamın hikayesi büyük ilgi uyandırdı.

Bir kullanıcı ölen adama, vücudu kendini kapattığında mental olarak ne hissettiğini sordu. Adam, "Keşke bir şey hissettiğimi söyleyebilseydim ancak, doğruyu söylemek gerekirse iki kez de 'orada değildim'. Her şey siyahtı. Bunu kısa bir uyku çekmek gibi tarif edebilirim, rüya görmediğiniz kısa bir uyku. Sanki uzun süredir uyumuşsunuz gibi gelir, ancak sadece 15 dakika geçmiştir."

"Öte yandan, 'hayata döndüğümde' çok yorgundum. Sanki vücudumdaki tüm enerjiyi kullandığımı hissettim" diyerek soruyu cevaplayan adam, kendine ne olduğundan habersiz olduğunu, doktorların kendisine "Birkaç dakika için öldün" dediklerini aktardı.

Ateist olduğunu belirten adam, "hiçlik" deneyiminin kendisinin ölümden korkmasını sağlamadığını söyledi. İki kez ölen adam, "Kesinlikle hiçbir şey görmedim. Ne rüya, ne ışık, hiçbir şey. Sadece siyah bir hiçlik hayal edin, benim deneyimlediğim şey buydu." dedi.

Adam bundan sonraki hayatındaki amacını, keyifli bir hayat yaşamak ve diğer insanların yaşamlarını olabildiğince güzelleştirmek olarak açıkladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.