1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Tam İntihar Ediyorken...
Tam İntihar Ediyorken...

Tam İntihar Ediyorken...

Tam İntihar Ediyorken...

A+A-

Sevgilisi Aslı Enver'le ilişkisini bitiren ve zor günler geçiren Murat Boz, Facetime'la intihar etmek isteyen bir kişiyi ikna etti.

Murat Boz'un babası Cafer Boz, intihar etmek isteyen bir kişiyi görünce oğlunu arayıp yardım istedi. Ünlü şarkıcı da, Facetime üzerinden gençle görüşüp intihar girişimini engelledi.
 
OĞLUM YETİŞ BİRİ İNTİHAR EDİYOR!
 
Ünlü şarkıcı Murat Boz ile babası Cafer Boz, önceki gün ilginç bir olayın kahramanları oldu. Baba Boz, İstanbul Acıbadem'de arkadaşlarıyla otururken, genç bir adamın yakındaki bir binanın çatısına çıktığını fark etti. Arkadaşlarını da yanına alan Cafer Boz, intihar etmek isteyen A.E. isimli kişiyi vazgeçirmek için büyük çaba harcadı.
İşsiz kaldığını ve borçları olduğunu söyleyen adam, intihar girişiminden vazgeçmeyince, baba Boz oğlunu arayıp yardım istedi. Facetime üzerinden vatandaşla görüşen Murat Boz, uzun bir çaba sonucu A.E.'yi ikna etmeyi başardı.
--2854422.jpeg
 
YARDIM SÖZÜ VERDİ
 
Ünlü şarkıcı, vatandaşa borçları ve ödeyemediği ev kirası için yardımda bulunma sözü verdi. Bunun üzerine çatıdan inen A.E., baba Cafer Boz ile karakola giderek ifade verdi.
 
Doktor kontrolünden de geçirilen vatandaş, evine gönderildi. Canına kıymak isteyen bir kişinin hayatını kurtaran Murat Boz'un, A.E.'yi sık sık arayıp durumunu kontrol ettiği öğrenildi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.