1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TAMAM MI DEVAM MI?
TAMAM MI DEVAM MI?

TAMAM MI DEVAM MI?

Tamam mı devam mı?

A+A-

 

Kulüpler Birliği başkanı Arslan Bıçaklı futbolun içinde bulunduğu sıkıntılı durum nedeniyle önümüzdeki günlerde olağanüstü genel kurul toplantısı yaparak “Futbola  tamam mı ?  Devam mı?” diyeceklerini açıkladı.

Bıçaklı açıklamasında “yıllardır  ülke gençlerine sahip çıkarak, spor yapmaları ve özelde futbol oynamaları için gerek altyapı yatırımları ve gerekse diğer ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz demeden, maddi ve manevi imkan sağlayan ve küçük yaştan gençlere sahip çıkan futbol kulüpleri kısaca Başkan ve yöneticileri, bu kulüpleri ayakta tutmak ve yaşatmak için canla başla çalışırken, bir taraftan KKTC Devletini tanıyan bir ülkenin kulüpleri bizim kulüplerimizi dikkate almadan, izin istemeden, hiçbir transfer ücreti veya yetiştirme ücreti ödemeden futbolcularımızı bir bir Türkiye’deki kulüpler alıyor. Biz bu durumu kabul etmiyor ve kınıyoruz” dedi.  

Bıçaklı bildirisinde bu konuda ivedi olarak tedbir alınmaması halinde Kulüplerin bir bir kapanma noktasına geleceğini ve  futbolun devam etme olanağının  ortadan kalkacağını söyledi.  

Arslan Bıçaklı sıkıntıları görüşmek ve futbola tamam mı ? devam mı ? kararını vermek üzere Futbol Kulüpler Birliği Genel Kurulunu önümüzdeki günlerde Olağanüstü Genel Kurula çağıracaklarını kaydetti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.