1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. TAMER KARADAĞLI KAZA GEÇİRDİ
TAMER KARADAĞLI KAZA GEÇİRDİ

TAMER KARADAĞLI KAZA GEÇİRDİ

Tamer Karadağlı kaza geçirdi

A+A-

MELİYATA ALINDI

İznik'te motosiklet kazası geçirerek sağ el bileğinin kırıldığı öğrenilen Tamer Karadağlı, özel bir helikopterle Bakırköy Yeşilköy'de bulunan özel bir hastaneye getirildi. Hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilen Tamer Karadağlı'nın ameliyata alındığı belirtildi. Başarılı bir amliyat geçiren ünlü oyuncunun şuurunun açık olduğu belirtildi.

Karadağlı'nın oyuncu arkadaşları, olay duyar duymaz hastaneye akın etti. Ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan, “Çocuklar Duymasın" adlı dizinin oyuncusu Furkan Kızılay, “Sorun yapacak bir şey yok. Bir motor kazası ciddi bir durum. Ameliyat olacak. Konuştuk gayet iyi, morali de yerinde" dedi.

Oyuncu Karadağlı, İstanbul'dan yaklaşık 30 motosikletli arkadaşıyla iş adamı Mert Nayir'i ziyaret etmek için İznik'e geldi. Karadağlı, dönüş sırasında Müşküle köyü yakınlarında kaza yaptı. Sağ kolundan yaralanan Karadağlı için arkadaşları olay yerine özel hava ambulansı çağırdı. Sağ kolu sarılı vaziyette ambulansa bindirilen Karadağlı, İstanbul'a özel bir hastaneye sevk edildi. Kaza yerini çeviren ve basın mensuplarının görüntü almasına izin vermeyen arkadaşları ise Karadağlı'nın motosikletini bir araca yükleyip İstanbul Yeşilköy'deki özel hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncunun durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

KASKINI ABD'DEN GETİRTMİŞTİ

Karadağlı motor tutkusu yüzünden daha önce kendisine ABD'den yaklaşık 6 bin TL değerinde kask getirtmiş, istediği ürün için de 2 ay kadar beklemişti. Karadağlı'nın kaskı Predator filmindeki motorcu kaskından esinlenerek hazırlanmıştı. Karadağlı daha önce de Hürriyet'e özel yaptığı çekimde motosiklet kullananlar için en önemli olan şeyin eğitim ve güvenlik olduğuna dikkati çekti.

1-187.jpg

Hürriyet

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.